Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Emniyetten 5 İlçeye Operasyon

Balıkesir'de emniyet ekipleri, son günlerde artan suç ve güvenlik endişelerine karşı etkili bir operasyon gerçekleştirdi. 

Emniyetten 5 İlçeye Operasyon

Emniyetten 5 Ilceye Operasyon 1
Emniyetten 5 İlçeye Operasyon

Savaştepe’de Araçta Arama Yapıldı

Savaştepe İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, Fatih Mahallesi Osmanlı Caddesi üzerinde şüpheli bir araçta yapılan kontrollerde, araç içerisinden bir adet payp ve 2.1 gram metamfetamin maddesinin atıldığını tespit etti. Gözaltına alınan şahıslarla birlikte ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konuldu.

Bandırma’da Şüpheli Şahıslara Üst Araması Yapıldı

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çınarlı Mahallesi 63. Sokak’ta bir şahsın kaba üst aramasında 24 adet lyrica sentetik hap ele geçirdi. Ayrıca, yapılan diğer bir operasyonda ise O. G. isimli şahsın üstünde 0.35 gram metamfetamin maddesi ve uyuşturucu madde kullanma düzeneği bulundu.

2 Şüpheli Gönen’de Gözaltına Alındı

Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurtuluş Mahallesi Bandırma Yolu’nda dur ihtarına uymayarak kaçan bir aracı durdurarak S. E. T. ve H. K. isimli iki şahsı gözaltına aldı. Şahısların kaba üst aramasında ise S. E. T.’nin üzerinde 3 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Silahlı Saldırı Sonrası Ekipler Harekete Geçti

Havran İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise, Havran Devlet Hastanesi’nden silahlı yaralama vakası bildirilmesi üzerine harekete geçti. Yapılan incelemede, yaralı E. Y.’nin sol omuzundan yaralı olduğu ve U. A., R. K. ve A. S. tarafından hastaneye getirildiği belirlendi. Yapılan araştırmada, U. A.’nın üst aramasında 11.4 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi bulundu. Ayrıca, olay yerinde yapılan araştırmada suç aleti olarak kullanılan silah bulunamadı. Ekipler, olayla ilgili soruşturmayı başlattı.

3 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçti

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise Akçay Şenpazar civarında gerçekleştirdikleri operasyonda, kaçmaya çalışan Y. T. isimli şahsı yakalayarak çantasında yapılan kontrollerde 3 ruhsatsız tabanca ele geçirdi. İki şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Haber: Bülten

Emniyetten 5 İlçeye Operasyon

Hayvan Çiftliğine Uyuşturucu Operasyonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu