Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemYaşam

En Büyük Paranoya: Aldatılmak

Kadınların ve erkeklerin ilişkilerindeki en büyük paranoya: aldatılmak!

 

En Büyük Paranoya: Aldatılmak

Kadınlar ve Erkeklerin İlişkilerinde Sıklıkla Yaşadıkları Paranoyaların Başında Aldatılmak Geliyor! İşte En Büyük Paranoya: Aldatılmak

Kadınlar ve Erkekler En Çok Aldatılmaktan Korkuyor

Katılım oranının 5000’e yaklaştığı ankette oy kullananların yüzde 34’ü (1642 kişi)  ilişkilerinde en sık hissettiği kaygının aldatılma korkusu olduğunu belirtmektedir. Görünen o ki güven problemi, ilişkilerin temelini derinden sarsmaktadır. Ortada elle tutulan, gözle görülen deliller olmasa bile aldatılma paranoyası ilişkiler için yıkıcı darbe olmaktadır. Ayrıca hem kadınlar hem erkekler için ortak kaygının aldatılmak oluşu da dikkat çeken bir başka husustur.

Erkeklerin Aldatılmaktan Sonra Gözünü Korkutan İkinci Paranoya, Terk Edilmek!

Sonuçlanan ankette toplam oyların yüzde 21’ini (1008 kişi) alan ilişki paranoyası nedensiz terk edilmektir. Kadınlar ve erkekler, ilişkilerinin bir gün sebepsiz yere biteceği endişesini taşımaktadır. Ayrıca belki de mutsuz ilişkilerin temelini bu kaygı oluşturmaktadır. Ayrıca sevdiği kişiyi her an kaybetme korkusu yaşamanın getirisi ise boğucu ve özgürlüğü kısıtlayıcı hamleler olmaktadır.

En Büyük Paranoya: Aldatılmak

İlişkilerde Özgürlüğün Kısıtlanması

İişki içerisinde bulunan kişilerin en sık hissettiği paranoyalardan biri de özgürlüğünün kısıtlanacağı düşüncesi… Oy kullanan kişilerin yüzde 18’i “özgürlüğümün sınırlandırılması en büyük korkum” demektedir.

Maddi Açıdan Kullanılma Kaygısı Erkekleri Ürkütüyor

Sonuçlanan ankette, bu seçeneği tercih eden toplam 397 oy verenin 320’si erkek! Ayrıca maddi açıdan kullanılma paranoyası daha çok erkeklerin gözünü korkutan nedenler arasında yer almaktadır.

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

www.gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu