Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikGündem

En İyi Netflix Belgeselleri

Belgesel izlemek çoğu insana ilk başta sıkıcı gelmektedir. Ancak belgesel dünyasına bir giren bir daha çıkamamaktadır. Bu nedenle sizin için “En İyi Netflix Belgeselleri”ni derledik.

En İyi Netflix Belgeselleri

Farklı konulara ilginiz varsa bu listeyi kaçırmayın. İşte karşınızda En İyi Netflix Belgeselleri

 NOVA: Bir Seri Katilin Zihni

Seri katillerin beyninin nasıl işlediği her zaman merak edilen bir konu olmuştur. 42 dakika süren bu belgeselde seri katillerin zihin yapısını örnekler vererek basit bir şekilde açıklanmaktadır. Miles O’Brien’in yönettiği bu belgesel 13 yaş ve üzerinin izlemesi için uygun yapıdadır.

En İyi Netflix Belgeselleri

Hitler’s Circle of Evil

Üçüncü Reich’in yükselişini ve düşüşünü gördüğümüz 10 bölümlük bir belgesel serisidir. Hitler’in ve çevresindekilerin düşünce yapısını ve kariyerlerini öğrenebilmek için güzel bir kaynaktır. Genel olarak bölümleri 50-55 dakika arasında değişmektedir. Tarih meraklılarının kaçırmaması gereken bir belgeseldir. Ayrıca dizi tadında ilerlemekle birlikte tarihsel belgeler ve fotoğraflarla da desteklenmektedir.

En İyi Netflix Belgeselleri

Yok Sayılan Kanıtlar

Komplo teorilerine merakınız mı var? O zaman bu belgeseli kesinlikle kaçırmayın. Ayrıca uzmanlarından UFO’ları ve küresel komploları dinleyebilirsiniz. Belgelerle desteklenen bu teoriler karşısında şok geçirebilirsiniz. Yaklaşık 2 saat olan bu belgeseli izlemek oldukça keyifli.

En İyi Netflix Belgeselleri

Biggie ve Tupac

Rapin iki efsane ismi ve en ölümüne rekabeti. Hatta öyle ölümüne ki bu belgesel 2pac ve Biggie’nin cinayetlerini incelemektedir. Rap müziği yakından takip etsin etmesin herkes Tupac’ın ölümünü merak etmiştir. Yaşayıp yaşamadığı bile hala çözülmesi beklenen bir komplo teorisidir. Bu cinayetleri merak ediyorsanız Nick Broomfield’ın yönettiği bu belgeseli kaçırmayın. Bu belgesel de 16 yaş ve üzerinin izlemesi için uygun bir belgesel.

En İyi Netflix Belgeselleri

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu