Gündemİlçe Haberleri

Engelli Gençler Sporla Eğleniyor

Janset Gürbüz Engel Biziz Derneği çatısı altında eğitim alan engelli gençler, spor kompleksinde keyifli vakit geçiriyor.

Engelli Gençler Sporla Eğleniyor

Engelli Gencler Sporla Egleniyor 1
Engelli Gençler Sporla Eğleniyor

Spor ve Eğlence Bir Arada

Burhaniye ilçesinde, engelli gençlerin mutluluğu için hareketli bir etkinlik gerçekleşiyor. Janset Gürbüz Engel Biziz Derneği çatısı altında eğitim alan gençler, bir spor kompleksine giderek spor yapmanın ve ritim çalışmalarının keyfini çıkarıyorlar. Etkinlik, gençlerin öncelikle spor yapmasıyla başlıyor, ardından ritim çalışmaları ve dansla devam ediyor.

Engelli Gencler Sporla Egleniyor 2
Engelli Gençler Sporla Eğleniyor

Dernek Başkanı Teşekkür Etti

Janset Gürbüz Engel Biziz Derneği Başkanı İlke Öztürk, etkinliğe katılan gençlerin mutluluğunu dile getirirken, Spor Kompleksi sahibi Volkan Duran’a teşekkür etti. Öztürk, gençlerin sosyalleşmesi ve yeni insanlarla tanışması için bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, sürekli etkileşim içinde olmanın farkındalık oluşturduğunu belirtti.

Engelli Gencler Sporla Egleniyor 3
Engelli Gençler Sporla Eğleniyor

Sınırsız İmkanlar Sunuluyor

Dernek Saymanı Feryal Yavuz, Spor Kompleksi sahibi Volkan Duran’ın sınırsız imkanlar sunduğunu ve gençleri sevgiyle karşıladığını ifade etti. Yavuz, antrenörlerin çocukları kendi çocukları gibi karşıladığını ve hem spor hem de sosyal aktivitelerde desteklediğini belirtti.

Gençlerin Mutluluğu

Engelli gençler de etkinlikten büyük keyif aldıklarını dile getirdiler. Utku Selçuk, spora gelerek ailesine yardımcı olduğunu belirtirken, Mine Öksüz ise öğretmenlere ve ailesine olan sevgisini vurguladı.

Engelli Gencler Sporla Egleniyor 4
Engelli Gençler Sporla Eğleniyor

Sosyal Sorumluluk Bilinci

Gain Spor Tesisleri sahibi Volkan Duran, gençlerin mutluluğunun kendilerine de mutluluk verdiğini ifade ederek, bu tür etkinliklere destek vermenin önemine değindi. Duran, gençlerin sosyal ortama daha sağlam bir şekilde entegre olmalarını sağlamak adına bu faaliyetlere devam edeceklerini belirtti.

Haber: İHA

Başkan Uçar’dan Engelli Bireyler İçin Adaylara Çağrı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu