Gündemİlçe Haberleri

Engelliler Günü’nde Anlamlı Tiyatro Gösterisi

Burhaniye'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında, Janset Gürbüz Engel Biziz Derneği ve Burhaniye Sakatlar Derneği tarafından düzenlenen özel tiyatro gösterisi, büyük bir katılımla gerçekleşti.

Engelliler Günü’nde Anlamlı Tiyatro Gösterisi

Engelliler Gununde Anlamli Tiyatro Gosterisi 1

Bir Çok İsim Etkinlikte Yer Aldı

Burhaniye Belediyesi’nin katkılarıyla Reha Yurdakul Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenen gösteriye, ilçenin önde gelen isimleri de katılım gösterdi. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban ve Burhaniye Kent Konseyi Başkanı Necmi Şengider, engellilerin toplum içindeki yaşantısına dikkat çeken bu anlamlı etkinliğe destek vererek, izleyiciler arasında yer aldılar.

Engelliler Gununde Anlamli Tiyatro Gosterisi 2

Tiyatronun Hedefi

Gösteri, engellilerin günlük yaşamda karşılaştığı zorluklara ve duvarlara dikkat çekerek, toplumsal farkındalık oluşturmayı hedefledi. Filiz Çağlayan Kayalı’nın özenle hazırladığı tiyatro, engelliler ve engelliler dernekleri tarafından sahnelendi.

Engelliler Gununde Anlamli Tiyatro Gosterisi 3

Deveciler Çiçek Hediye Etti

Burhaniye Belediyesi Meclis Üyesi Serap Bekiroğlu’nun da performans sergilediği tiyatro, izleyiciler tarafından büyük bir beğeni ve alkış yağmuru aldı. Gösteri sonrasında Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban ve Kent Konseyi Başkanı Necmi Şengider, tüm oyunculara ve tiyatroda emeği geçenlere teşekkür etmek adına çiçek ve teşekkür belgelerini takdim etti.

Haber: Alper Çobanoğlu

Dursunbey’de Engelliler Günü Kutlandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu