GündemDünyadan HaberlerEğitim

ERASMUSLA YURT DIŞI YOLCULUĞU

General Kemal Balıkesir Ortaokulu 2017-2018 yıllarında yürütmüş olduğu Erasmus projesi kapsamında öğrencilerine yurt dışına çıkma fırsatı sundu.

General Kemal Balıkesir Ortaokulu 2017-2018 yıllarında yürütmüş olduğu “ Creative, Active Responsible Students in the Digital Age” (Dijital dünyada yaratıcı sorumlu ve aktif öğrenciler) adlı Erasmus projesi kapsamında öğrencilerine yurt dışına çıkma fırsatı sundu. Ortakları arasında Portekiz, Yunanistan, Çek cumhuriyeti ve Romanya bulunan projelerinin teması “GERİDÖNÜŞÜM” olup bununla ilgili etkinlikleri hem kendi okullarında hem de katıldıkları uluslararası toplantılarda sürdürdüler. Şu ana kadar toplam 18 Öğrenci ve 5 öğretmenin yurt dışına çıktığı projenin son aşaması ise Türkiye’de yapılacak.

General Kemal Balıkesir Ortaokulu Ekim ayının ilk haftası Avrupadaki tüm ortak okullardan misafir öğretmenlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Dünyanın ve ülkemizin büyük bir sonunu olan çevre kirliliği konusunda ‘Geridönüşüm’ alanında çocuklara alışkanlık ve duyarlılık kazandırmak için çalışmalar yapıyor General Kemal Balıkesir Ortaokulu bölgesinin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu