Gündem

ERDOĞAN 5 VEKİL İLE BİR ARAYA

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçiminin ardından Balıkesir milletvekilleriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde milletvekilleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıya, bakanlar, parti yöneticileri, MYK üyeleri ile birlikte Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Çankırı, Çorum ve Edirne illerinin milletvekilleri katıldı. Toplam 60 milletvekilinin yer aldığı toplantıda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçiminin sonuçları ile meclis çalışmalarının değerlendirildi.

CUMHURBAŞKANI MİLLETVEKİLLERİNİ DİNLEYECEK

Seçimin ardından milletvekillerinin değerlendirmelerini dinleyecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimin artı ve eksilerini konuşacağı öğrenildi. AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir, Yavuz Subaşı ve Belgin Uygur’un yer aldığı toplantıda Balıkesir’de ele alınacak. Seçim istatistikleri ve sonrası değerlendirilecek.  Toplantı ile ilgili konuşan Milletvekili Adil Çelik, “AK Parti Genel Merkezi’mizde; Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız  Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında istişare toplantısı yapıyoruz” dedi. Fatma Kara

 

66287331 10157337686513236 7826395831765827584 N

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu