Gündemİlçe HaberleriSiyaset

ERSOY, “MANEVİ ZENGİNLİĞİ HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

Havran Belediyesi tarafından hazırlanan geleneksel Ramazan programı ve iftar yemeği ve Tiyatro gösterileri Hallaçlar Mahallesi’nde devam etti.

Etkinliklere Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, AK Parti Havran İlçe Başkanı Ahmet Dayı, Daire Müdürleri ve Hallaçlar Mahalle sakinleri katıldı.
Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği gecede Havran Belediyesi Sanat Kulübü Kocaseyit Tiyatro ekibi birbirinden güzel oyunlarını Hallaçlar Mahalle sakinlerine sundu.

BALIKESİR CUMHURBAŞKANIMIZI BAĞRINA BASTI
Başkan Ersoy ve Hallaçlar Mahalle Muhtarı Adem Demirtaş halka hitaben kısa birer konuşma yaptılar.
Havran Belediyesi’nden edinilen bilgiye göre, Başkan Emin Ersoy, “Her akşam farklı mahallelerimizde etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Ramazan ayının manevi zenginliğini hep birlikte yaşıyoruz. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilimizde ağırladık. Muhteşem bir kalabalık vardı. Balıkesir Cumhurbaşkanımızı bağrına bastı. Havran olarak bizlerde miting alanına hemşehrilerimiz ile birlikte katıldık. Cumhurbaşkanımız 24 Haziran Genel Seçimlerinin Ülkemiz adına ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Hallaçlar mahalle sakinlerimizden ricam sandığa gidip Ülkemizin ve gençlerimizin geleceği için oylarını kullanmalarını talep ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu