Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemYaşam

Eski Uçaklar Kapsüllere Dönüşüyor

Eski Uçaklar Kapsüllere Dönüşüyor; kolay taşınabilir ofislere, satış noktalarına, çocuk oyun alanlarına, bahçe odalarına ve daha pek çok kapsül yapıya dönüştürüyor. İşte detaylar..

Eski Uçaklar Kapsüllere Dönüşüyor

 

Kapsül benzeri küçük yapılar,

Son zamanlarda trend haline geldi. Bu yapıların tasarımında en çok göz önüne alınan prensiplerden biri ekolojiye zarar vermemektir. Çoğunda ekolojik, geri dönüştürülen malzemeler veya sürdürülebilir enerji sistemleri kullanılmaktadır. Şimdi hep birlikte Aeropods’un kapsül yapılarını inceleyelim.

Aeropods yapıları, pek çok amaç için özelleştirebiliyor

Dijital göçebeler, isterlerse tüm yıl boyunca bir uçak kabininde yaşayarak veya çalışarak geçirebilirler. İrlanda’nın kuzeybatısında kurulan yeni bir girişim olan Aeropods bu fikirden yola çıkarak, eski ticari uçakları evden çalışma ofislerine, satış noktalarına, bahçe odalarına ve benzeri yapılara dönüştürerek uzaktan çalışmayı daha estetik ve eğlenceli hale getiriyor. Dolayısıyla hem kişisel hem de iş amaçlı kullanım için özelleştirilebilir kapsül yapılar üretiyor.

Fikir, inşaatçı Kevin Regan’ın kişisel projesi olarak başlamıştır. Ancak yengesi yeni ev ofisinin fotoğraflarını yayınladığında, başka insanlardan talep gelmeye başlamıştır. Böylece Regan, iş ortağı Shane Thornton ile birlikte harekete geçip birlikte Aeropods’u piyasaya sürmüşlerdir.

 

Aeropods Yapıları, Pek Çok Amaç Için Özelleştirebiliyor

Sağlam yapılar için en iyi ileri dönüşüm malzemesi uçaklarda

Uçaklar, güçlü alüminyum alaşımları ve tamamen yalıtımlı duvarları sayesinde kuşkusuz oldukça dayanıklı araçlardır. Bu nedenle uçak parçaları, uzun ömürlü mobilyalar ve ofisler yapmak için de çok uygundur. Ayrıca, eskiyip hizmet dışı kalan uçak sayısı da fazladır. Hatta atık haline gelen bu araçların dönüşümü için dernekler bile mevcuttur. Örneğin önümüzdeki yirmi yıl içinde 15.000 aracın emekliye ayrılacağı tahmin edilmektedir. Bu da Aeropods için malzemenin kolay tükenmeyeceği anlamına gelmektedir. Yapılarda, zemin dahil her şey orijinal uçak parçalarından yapılmaktadır. Örneğin Airbus A320’den yapılan bir kapsül yapı, çift camlı ve yalıtımlı cam kapıları sayesinde tüm yıl boyunca yolcunun üşümeden kullanabilmesini sağlamaktadır. Yapılar 10 yıl garantili olarak sunulmaktadır.

Sağlam Yapılar Için En Iyi Ileri Dönüşüm Malzemesi Uçaklarda

Sağlam Yapılar Için En Iyi Ileri Dönüşüm Malzemesi Uçaklarda

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu