Gündemİlçe Haberleri

Esnafın İhtiyaçlarına Şekerbank ve BESOB’tan Çözüm

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) ile Şekerbank arasında yapılan iş birliği protokolü, esnaf ve sanatkarların işlerini büyütmelerine yönelik önemli fırsatlar sunacak. Protokol, BESOB Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Erdem ile Şekerbank Balıkesir Müdürü Hande Camak tarafından imzalandı.

Esnafın İhtiyaçlarına Şekerbank ve BESOB’tan Çözüm

Esnafin Ihtiyaclarina Sekerbank Ve Besobtan Cozum 1
Esnafın İhtiyaçlarına Şekerbank Ve Besob’Tan Çözüm

Esnaflara Özel Avantajlar Sunulacak

Protokol kapsamında, BESOB üyesi esnaf müşterileri için önemli avantajlar sağlanacak. Esnaflar, 100 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını 36 aya varan vade, 3 ay anapara ödemesiz dönem seçeneği ve avantajlı faiz oranlarıyla karşılayabilecekler. Ayrıca, esnaf müşterileri bankanın mobil uygulaması olan Şeker Mobil üzerinden kolaylıkla kredi başvurusu yapabilecekler.

“Çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Şekerbank Balıkesir Müdürü Hande Camak, yapılan iş birliğinin esnaf için verimli sonuçlar doğuracağına inandıklarını belirterek, “Müşterilerini anlayan ve her koşulda müşterilerinin yanında yer alan bir banka olarak, esnafımızın hayatını kolaylaştırmak için tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

BESOB Başkanı’ndan Destek Mesajı

BESOB Başkanı Fehmi Erdem ise, esnaf ve sanatkarlara değer vermenin önemine vurgu yaparak, “Esnaf ve sanatkarları desteklemek ekonomiye önemli bir katma değer sağlayacaktır. Bu kapsamda, Şekerbank ile gerçekleştirdiğimiz ve esnaflarımıza özel avantajlar sunan bu iş birliğinin esnafımız için önemli olduğunu düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Bülten

Esnafın İhtiyaçlarına Şekerbank ve BESOB’tan Çözüm

Esnafların Beklentisi Balıkesir’den Ankara’ya Ulaştırıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu