Özel Haberler

EVLATLARIN COŞKUSU

AİLELERİN GURURU

BAUN Necatibey Eğitim Fakültesi mezunlarını verdi. Genç öğretmenler mesleklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken duygularını okurlarımızla paylaştılar.

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi genç mezunlarını verdi. Büyük bir coşkuyla kutlanan törende aileler de evlatlarını yalnız bırakmadı. Ailelerin ve genç öğretmenlerin mezuniyet törenindeki heyecan ve düşünceleri haberimizde…

Ayşenur: Ben de Okul Öncesi Öğretmenliğinden Ayşenur. Çok heyecanlı ve mutluyum. Çok sevdiğimiz bölümümüzden mezun oluyoruz. Ailelerimiz bizlerle gurur duyuyorlar. Hem mutluluk hem de hüzün bir arada. Ama yine de çok mutluyuz. İyi ki NEF’liyiz diyoruz.

Fatma: Ben Okul Öncesi Öğretmenliğinden Fatma. Mezuniyet coşkusu yaşadık ve çok mutluyuz. Bu mutluluğun yanı sıra inanılmaz bir hüzün var. Her an gözlerimiz doluyor. Ağlamamak için kendimizi zor tutuyoruz. Mutluluk, sevinç ve hüzün bir arada. İnşallah hepimiz için çok güzel bir dönem olur.

Ayşen Karadaş: Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği mezunuyum. Okulumuzdaki mezuniyet töreninden çok mutluluk duydum. Bizim için çok güzel bir atmosferdi. Harika arkadaşlar edindim. Öğretmenlerimi çok seviyorum. Bundan sonra KPSS sınavına hazırlanma sürecimiz başlıyor. İnşallah bizim için güzel bir dönem olacak.

Göksel Atabey: Balıkesir Üniversitesi Kimya Öğretmenliği son sınıftaydım ve mezun oldum. Bu süreçte çok güzel bir eğitim aldık. Birbirinden değerli arkadaşlıklarımız oldu. Zaman öyle bir zaman ki okumaya ihtiyacımız var. Çünkü artık karanlık her tarafımızı sardı. Bizim daha çok okumamız lazım. Bir hayalimiz vardı ve onu gerçekleştirdik.

Orhan: Balıkesir Üniversitesi Kimya Öğretmenliği mezunuyum. Beş yıldır Kimya Öğretmenliğinde okuyorum ve bitiyor okulum. Laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk ilkelerinin farkında olan ve Atatürkçü bireyler yetiştirmek için kanımın son damlasına kadar uğraşacağım.

Selma Bulok: Balıkesir Üniversitesi Kimya Öğretmenliği mezunuyum. Beş yıldır NEF’teyim. Okulumdan hiç gitmek istemiyorum. Çok duygulu ve heyecanlıyım. İnşallah herkes bu duyguyu yaşar. İnanılmaz bir duygu ve ben çok mutluyum.

Merve Yüksel: Balıkesir Üniversitesi Kimya Öğretmenliği mezunuyum. Mezuniyet çok güzel bir atmosferde geçti. Ailemle ve arkadaşlarımla beraberim. İnanılmaz eğlenceli ve güzel bir dönem geçiriyorum. Bundan sonrası için hepimizde yeni bir heyecan var. Çok mutlu ve gururluyum.

Tahsin Yüksel: Kızımız yanımızda olacak bundan sonra ondan mutluyuz. Üniversite öğretimi çok uzun ve meşakkatli bir süreç. Biz de kızımızı özlüyorduk. Şimdi layıkıyla iyi bir öğretmen oldu. Artık yanımızda olacak. Genç nesiller yetiştirecek. Çok mutlu ve gururluyuz.

Ayten Yüksel:  Kızımın mezuniyet törenine geldik. Kızımızla iftihar ettik. Bugüne kadar verdiğimiz emeklerin karşılığını aldık. Kızımızla büyük bir gurur duyuyoruz. Bize bu mutluluğu yaşattığı için müteşekkiriz. Herkes tüm anne ve babalara bu duyguyu yaşatsın diyorum.

Şenay Korkmaz: Oğlumun mezuniyet törenine katıldık. Büyük bir emekle bugünlere getirdiğimiz güzel yavrumuzun bu en mutlu gününde yanında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Harika bir atmosfer var. Evlatlarımızın mutluluğu yüzlerinden okunuyor. Hepsini tebrik ediyorum.

Yücel Karkamış: Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi’nde harika bir güne şahitlik ettik. Evlatlarımızın bu güzel günlerinde yanlarında bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Herşey çok güzeldi. Çocuklarımızın hayatlarında yeni bir sayfa açılıyor. Hepsine mutluluklar diliyorum. Çocuğumla gurur duyuyorum. Merhaba Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu