GündemDünyadan HaberlerTürkiye Gündemi

Fahrettin Altun Avrupa Parlamenteosu’nda Konuştu

Fahrettin Altun Avrupa Parlamenteosu’nda Konuştu

 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Avrupa Parlamentosu’nda bir konuşma yaptı.

 

CB İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Avrupa Parlamenteosu’nda Konuştu. “AB Komisyonu tarafından önümüzdeki günlerde düzenlenecek Bağışçılar Konferansı’nı çok önemsiyoruz. Bu etkinlik Avrupa ülkelerinin Türkiye’ye verdiği desteği ortaya koyacak depremzedelere yönelik uzun vadeli çalışmalar için kaynak oluşturacaktır” dedi.

 

inşa ve ihya çalışmalarını var gücümüzle sürdürüyoruz.

Yaptığı konuşmada Fahrettin Altun, “Depremden etkilenen 11 ilimizin yeniden inşa ve ihya çalışmalarını var gücümüzle sürdürüyoruz. Devletimiz daha önce Van’da, Elazığ’da, İzmir’deki vatandaşlarını nasıl yalnız bırakmadıysa, yüzyılın afetinden etkilenen kardeşlerimizin de yanındadır” dedi.

 

“Afetin Yaralarını Sarmak İçin Dayanışma”

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Brüksel’de Avrupa Parlamentosu tarafından düzenlenen “Afetin Yaralarını Sarmak İçin Dayanışma” (Solidarity To Overcome Disaster) başlıklı panele katıldı. Avrupa Parlamentosunun davetlisi olarak katıldığı panelin kapanış konuşmasını gerçekleştiren Altun, bu önemli toplantıya iştirak etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

İletişim Başkanlığı HABERLERİ iÇİN TIKLAYIN

Fahrettin Altun Kimdir? Tıkla Öğren

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: İletişim Başkanı Altun’dan Basın İlan Kurumu’na Ziyaret - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu