GündemSpor

Fenerbahçe İle Beşiktaş Derbisi Yarın

Yarın, Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu mücadelelerinden biri daha yaşanacak. Ligde 34. haftanın kritik maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ülker Stadyumu'nda saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe İle Beşiktaş Derbisi Yarın

Fenerbahce Ile Besiktas Derbisi Yarin 1
Fenerbahçe İle Beşiktaş Derbisi Yarın

Ezeli Rekabetin İzleri: 359. Karşılaşma

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki mücadele tarihinde bugüne dek toplamda 359. kez rakip olacaklar. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe 134 galibiyet elde ederken, Beşiktaş 127 kez kazandı.

Şampiyonluk Yarışında Kritik An: Fenerbahçe’nin Hedefi Zirve

Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde bulunuyor ve derbiyi kazanarak zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor. Beşiktaş ise ligi ilk 4 içerisinde tamamlamak için mücadele ediyor.

Süper Lig Tarihinde 136. Randevu: İki Takım Arasındaki Rekabet

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Süper Lig tarihinde de 135 defa mücadele etti. İki takım arasında geçmişe dayanan rekabette Fenerbahçe 48 kez galip gelirken, Beşiktaş 42 defa sahadan galibiyetle ayrıldı.

En Farklı Skorlar: Ezeli Rekabetin İzinde

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan en farklı skorlar hatırlanırken, Süper Lig’deki en çarpıcı sonuçlar da gözler önüne seriliyor.

22 Maçlık Yenilmezlik Serisi: Fenerbahçe’nin Performansı

Fenerbahçe, son 22 maçta yenilgi yüzü görmezken, bu seriyi sürdürme hedefinde. Ancak 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Golcü Performansı: Fenerbahçe Ligin En Golcü Takımı

Sarı-lacivertliler, bu sezon rakip filelere tam 87 gol gönderdi ve ligin en golcü takımı oldu. Takımın gol krallığı listesinde ise 20 golle Edin Dzeko zirvede yer alıyor.

Hakem ve Yardımcılar: Kadıköy’de Düdük Volkan Bayarslan’da

Maçın hakemi Kadıköy’de düdük çalacak olan Volkan Bayarslan olacak. Yardımcı hakemler Serkan Ok ve Serkan Olguncan olurken, dördüncü hakem Burak Pakkan olacak.

Haber: İHA

2 Futbolcu tecavüzden tutuklandı !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu