MagazinDünyadan Haberler

Friends’in Yıldızı Matthew Perry Evinde Ölü Bulundu

Ekranların en sevilen sitcomlarından Friends'te Chandler Bing rolüyle tanınan Matthew Perry'nin 54 yaşında öldüğü bildirildi.

Friends’in Yıldızı Matthew Perry Evinde Ölü Bulundu

Friendsin Yildizi Matthew Perry Oldu 1

Resmi Ölüm Nedeni Açıklanmadı

Hollywood’un sevilen oyuncularından Matthew Perry, Friends dizisindeki unutulmaz Chandler Bing rolüyle tanınmış ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesi kazanmıştı. Ancak, 54 yaşındaki ünlü aktörün hayatı trajik bir şekilde son buldu. Perry’nin ölümü Los Angeles, Pacific Palisades’teki evinde gerçekleşti. Detaylar henüz netleşmese de, Perry’nin jakuzide boğularak hayatını kaybettiği bildirildi. Resmi bir ölüm nedeni hala açıklanmadı.

Friendsin Yildizi Matthew Perry Oldu 2

Kolluk Kuvvetleri Devreye Girdi

Matthew Perry’in ani ölüm haberi, gösteri dünyasını derin bir üzüntüye boğdu. Perry’nin evinde bulunan cesedi, ilk müdahale ekiplerinin kalp durması nedeniyle olay yerine çağrılmasının ardından keşfedildi. Ancak, kolluk kuvvetleri kaynaklarına göre, olay yerinde herhangi bir şüpheli durum veya cinayete dair belirtiye rastlanmadı.

Friendsin Yildizi Matthew Perry Oldu 3

Yıllarca Bağımlılıkla Mücadele Etti

Matthew Perry, Friends dizisinde Chandler Bing karakteriyle büyük bir çıkış yakalamış ve 1994’ten 2004’e kadar dizinin her sezonunda yer almıştı. Friends, 2000’li yılların en çok izlenen TV dizisi bölümü unvanını taşıyan final bölümüyle de büyük bir başarı elde etmişti. Perry, uzun yıllar alkol ve uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele etmiş ve bu sıkıntıları hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu.

Perry’nin son zamanlarda bu alışkanlıklarından uzaklaştığı ve iyi bir durumda olduğu ifade edilmişti. Ünlü oyuncunun vefatı, ailesi, yakın çevresi ve hayranları için büyük bir şok oldu.

Friendsin Yildizi Matthew Perry Oldu 4

Yaşadığı Bağımlılığı Kitap Haline Getirdi

Matthew Perry, geçen yıl yayınlanan “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing” adlı anı kitabında bağımlılıkla olan on yıllık mücadelesini anlatmış ve bu konuda farkındalık yaratmıştı. Ünlü oyuncu, hayatını kurtaran tedavi süreci hakkında da detayları kitabında paylaşmıştı.

Doktorlar Yaşama Şansının Çok Az Olduğunu Söylemişti

Matthew Perry, 54 yıllık yaşamı boyunca 15 kez rehabilitasyona girdi ve mide-bağırsak perforasyonu nedeniyle neredeyse ölüyordu. Ancak, Perry, 2018 yılında yaşadığı bu tehlikeyi atlattıktan sonra ayık kalmak için büyük bir çaba sarf etti. Mayıs 2021’den beri alkol ve uyuşturucu kullanmayan Perry, hayatının son dönemlerini temiz bir şekilde yaşamıştı.

Haber Merkezi

Haluk Bilginer ile Angelina Jolie Filimi’nden ilk kareler geldi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu