Eğitimİlçe Haberleri

Gaziler Balıkesirli Öğrencilerle Buluştu

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında 'Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları' etkinliği kapsamında gaziler Balıkesirli öğrencilerle buluştu.

Gaziler Balıkesirli Öğrencilerle Buluştu

Gaziler Balikesirli Ogrencilerle Bulustu 1
Gaziler Balıkesirli Öğrencilerle Buluştu

Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları Gerçekleşti

Türkiye Cumhuriyeti Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” etkinliği kapsamında, gaziler, Balıkesir Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Balıkesir Lisesi öğrencileriyle unutulmaz bir buluşmaya imza attılar.

Gaziler Balikesirli Ogrencilerle Bulustu 2

Öğrenciler Gazilere Merak Ettiklerini Sordu

Gaziler, öğrencilere Türk milletinin kahramanlık dolu tarihinden derin izler taşıyan hikayelerini anlattı. Balıkesir Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Balıkesir Lisesi öğrencileri, vatanları uğruna canlarını feda eden gazilere olan minnettarlıklarını dile getirirken, kahramanlık dolu anılara tanıklık etmenin gururunu yaşadılar. Etkinlikte, öğrencilerin gazilere yönelik sorular sorması ve bir araya gelerek duygusal anlar paylaşması, milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi. Gaziler, genç nesillere vatan sevgisi, milli değerlere bağlılık ve kahramanlık ruhunu aşılamak adına önemli bir rol üstlendiler.

Gaziler Balikesirli Ogrencilerle Bulustu 3

Haber: Alper Çobanoğlu

Başkan Yavaş Gazileri Çanakkale Gezisine Uğurladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu