Gündem

Gençlerin CİMER’e Olan İlgisine Fahrettin Altun’dan Yorum

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (Cimer) olan ilgi, özellikle gençler arasında giderek artıyor. Bilgi alma hakkı çerçevesinde vatandaşlar, istedikleri konuda Cimer'e soru yönelterek yanıt alabiliyorlar. Son günlerde ise Cimer'e gelen bir talep dikkatleri üzerine çekti.

Gençlerin CİMER’e Olan İlgisine Fahrettin Altun’dan Yorum

Iletisim Baskani Altundan Sehitler Ve Tsk Ile Ilgili Kara Propaganda Uyarisi
Gençlerin Ci̇mer’E Olan İlgisine Fahrettin Altun’Dan Yorum

Murat Kekili’nin de Dikkatini Çekti

Sosyal medya kullanıcısı, doğum haritası için gerekli olan doğum saati bilgisini öğrenmek amacıyla Cimer’e başvurduğunu paylaştı. Bu talep, özellikle ünlü şarkıcı Murat Kekilli’nin dikkatini çekti. Kekilli, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ama bu CİMER’de cidden fazla oluyor. Yükselen burç hesaplamasına kadar yapacak neredeyse! Fahrettin Hocam?” ifadelerini kullandı.

Altun’un CİMER Cevabı Gecikmedi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise Kekilli’nin bu esprili yorumuna yanıt verdi. Altun, Kekilli’ye yönelik alıntılı bir tweetle, “Sevgili Murat Kekili kardeşim, özellikle gençlerimizin son yıllarda CİMER’e yoğun bir ilgisinin olduğunu görüyoruz ve bu bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Akıllarındaki her konuyu http://cimer.gov.tr aracılığıyla CİMER’e sorarak bizlerle sürekli iletişim halinde oluyorlar. Biz de elimizden geldiğince genç arkadaşlarımızın bilgi edinme taleplerini karşılamaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber: Bülten

Gençlerin CİMER’e Olan İlgisine Fahrettin Altun’dan Yorum

 İletişim Başkanı Altun’dan Şehitler Ve TSK İle İlgili “Kara Propaganda” Uyarısı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu