GündemTürkiye Gündemi

GKN Kargo Paketleri Çalışanlarını Müjde Yağmuruna Tuttu

GKN Kargo Paketleri Çalışanlarını Müjde Yağmuruna Tuttu

 

Paket taşımada sektöre Marka Değerini yükselterek giren GKN Kargo, çalışanlarına özel gece düzenledi. GKN Kargo bir ilke imza attı.2023’e girerken çalışanlarına verdiği müjdelerle dikkat çekti, takdir topladı. Sanatçılarında katıldığı geceye ünlüler renk kattı.

 

Çalışanlar Ve Müşterilerimizle Büyük Bir Aileyiz

GKN Kargo’da Sektöre kazandırdığı yenilikleri ile dikkat çekmeyi sürdürüyor. GKN Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, GKN çalışanlarına yeni yıla girerken iki müjde verdi. Her çalışanımız bizim için değerli diyen Akyürek, çalışanlarına özel bir gece düzenledi. Gecede müjdeler ardı ardına geldi.

 

Gkn 1

Gecede Demet Akalın ve Zeynep Dizdar Rüzgarı Esti

GKN Kargo, iş ortakları ve çalışanlarına özel düzenlenen gece Bakırköy’deki Hilton Otel’de gerçekleşti. Gecede sahne alan isimlerden Demet Akalın şarkılarıyla coşturdu. Zeynep Dizdar ise yaptığı şovla akıllarda kaldı. Konser sonrası Türkiye’nin yaklaşık 50 ilinde ki şubelere plaket verildi.

 

G 12

GKN Kargo’dan Çalışanlarına Özel Gecede Ünlüleri Buluşturdu

2023’e Merhaba diyen GKN ekibi Demet Akalın’ın söylediği şarkılara birlikte eşlik etti ve doyasıya eğlenceli bir geceye imza attı. Gecenin en keyifli anı ise çalışanlara verilen müjdeler oldu. Verilen müjdeler büyük alkış aldı. Çalışanların huzur ve güvenle çalıştıkları GKN Kargo’nun gecesinde sponsor olduğu program yapımcıları da gecede birer konuşma gerçekleştirdiler. GKN Kargo yatırımlarını sürdürecek diyen Akyürek bugüne dek gelinen başarı hız kesmeden devam edecek. Markamız ön planda. Bugün şu cümlenin altını çizerek söylemek istiyorum, “Paket’te değil memnuniyette GKN’yi bir numara yapacağız.” ifadelerine yer verdi.

 

G 13

GKN Kargo’ya Duyulan Güven

GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek “Hep birlikte olmaktan ve bize duyulan güvenden dolayı mutluyuz. Bizlere duyulan güvenle güçlü bir marka değerine ulaştık. Pekçok sponsorluğumuz var. Hedeflerimiz daima ileri ve bu konuda hedefimizden hiç şaşmadık. Bugünde diyoruz ki; “ Hükumetimizden aldığımız destekler ve Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bizimde çalışanlarımıza müjdemiz var” dedi.

 

Gokhan

İki müjdemiz Var

Ocak Şubat ve Mart aylarında tüm çalışanlarımıza asgari ücret düşüklüğü ve enflasyon yüksekliği nedeniyle her personelimize bir seferine mahsus değil her seferinde ısınma ve gıda yardımında bulunacağız.” dedi. Akyürek konuşmasında, “GKN kargo olarak bir ilki daha yaşama geçiriyoruz. Her ay gıda yardımında bulunacağız.” ifadelerine yer verdi. Sektörümüze getirdiğimiz ilklerle ve yeniliklerle hep taklit edildik diyen Akyürek ; “Her personelimize verdiğimiz bu desteği de inşallah taklit ederler. Firmalar bunu hiç yapmadı ancak biz  çalışanlarımızı da önemsiyoruz ve bu anlamda destek oluyoruz” dedi.

Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu