Gündemİlçe Haberleri

Başkan Deveciler Seçim Vaadini Gerçekleştiriyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinin Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, seçim döneminde verdiği sözü tutarak ilçenin her köşesini ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Deveciler Seçim Vaadini Gerçekleştiriyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinin Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, seçim döneminde verdiği sözü tutarak ilçenin her köşesini ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Deveciler, merkez mahallelerin yanı sıra kırsal bölgeleri de unutmadı ve Yunuslar, Ağacık, Şahinler ve Şarköy Kırsal Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla samimi bir ortamda buluşan Başkan Deveciler, mahalle halkının 31 Mart seçimlerinde gösterdiği destek için teşekkürlerini iletti. Ardından mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinleyen Başkan Deveciler, Burhaniye’nin gelişimi için her mahalleye adil bir şekilde hizmet götürme taahhüdünde bulundu. Program dahilinde gelen tüm taleplerin en kısa sürede değerlendirileceğini belirtti.

Başkan Deveciler Seçim Vaadini Gerçekleştiriyor
Başkan Deveciler’Den Mahalle Ziyaretleri

Ziyaretlerin sonunda mahalle muhtarları ve vatandaşlar, Başkan Deveciler’e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

 

 

İHA

Başkan Akbıyık Yeni Hizmetler İçin Sokakta

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu