Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikYaşam

Gökkuşağı Floriti Nedir?

Gökkuşağı Floriti Nedir? Anlamı ve kullanım alanlarına dair tüm bilgiler sizlerle

 

Gökkuşağı Floriti Nedir?

Gökkuşağı Floriti Nedir?

Bu eşsiz kristal, koyu yeşiller ve mavilerden menekşe ve pembe tonlarına kadar… Değişen sürekli değişen renk dizisiyle bilinmektedir. Ancak gökkuşağı floritini bu kadar özel yapan sadece görsel çekiciliği değil, aynı zamanda yaratıcı, entelektüel ve ruhsal enerjiyi geliştirme yeteneği nedeniyle de değerlidir.

Ayrıca güçlü iyileştirici özellikleri ve yüzyıllardır pek çok kullanımıyla kutlanan güzel bir değerli taştır.

Taşın Anlamı

Gökkuşağı floritinin kültüre ve bağlama bağlı olarak çeşitli anlamları ve sembolizmi vardır. Üçüncü göz ve taç çakraları uyarma yeteneği nedeniyle genellikle ruhsal içgörü ve bilgelik ile ilişkilendirilmektedir.

Geleneksel Çin kültüründe, gökkuşağı floritinin eve bolluk ve refah getirdiğine inanılmaktadır. Enerjiyi dengelemek ve çevreye uyum getirmek için feng shui’de kullanılmaktadır.

Fiziksel Faydaları

Uykuya yardımcı olmanın yanı sıra, gökkuşağı floritinin bağışıklık sistemi üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Ayrıca refahı artırmaya yardımcı olduğuna inanılmaktadır. Zararlı toksinlerin ve kirleticilerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olmaktadır. Bununla birlikte vücut üzerinde detoks etkisine sahiptir. Solunum sistemi için, gökkuşağı floritinin öksürükleri, tıkanıklığı, burun akıntısını ve benzerlerini hafifletmeye yardımcı olduğu söylenir.

Duygusal Faydaları

Gökkuşağı floritinin bir dizi duygusal iyileştirici fayda sağladığına inanılmaktadır. Aynı zamanda duygusal düzeyde yardımcı olmasının bir yolu, düşük öz-değer ve düşük öz saygı duygularını azaltmaktır. Gökkuşağı floriti, kendi benzersiz niteliklerinize olan güven ve gurur duygusunu teşvik etmektedir. Ayrıca kendini kabullenmeyi ve kendini sevmeyi artırmak için  bir kişisel bakım aracı olmaktadır.

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

Bu içerik www.gazetemerhaba.com'a aittir.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu