Gündemİlçe Haberleri

Gömeç’te Yeni Mesleki Eğitim Merkezi Açıldı

Gömeç, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Mesleki Eğitim Kursları için yeni bir merkeze kavuştu.

Gömeç’te Yeni Mesleki Eğitim Merkezi Açıldı

Gomecte Yeni Mesleki Egitim Merkezi Acildi

7 Farklı Alanda Kurs

BALMEK adı verilen Balıkesir Mesleki Eğitim Kursları, Gömeç’teki yeni yerinde kapılarını açtı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel ve birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşen açılışta, 7 farklı alanda devam eden kurs programlarında 286 kursiyere hizmet verildiği ve 93 kursiyerin mezun olduğu belirtildi.

Gomecte Yeni Mesleki Egitim Merkezi Acildi 2

“Gömeç’in eksikliklerini büyük ölçüde giderdi”

Başkan Yılmaz’ın sürekli hizmete devam ettiğini vurgulayan Cumhur İttifakı Gömeç Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, “Gömeç’te, 5 yıl bir dinleme sürecine girdik. Ama o süreçte de Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü olarak o açığımızı kapattık. Yücel Başkanıma teşekkür ediyorum. Gömeç’in eksikliklerini büyük ölçüde giderdi. Allah nasip ederse gelecek bu 5 yılda yine yeniden hizmet belediyeciliğine hep beraber kavuşacağız” dedi.

Gomecte Yeni Mesleki Egitim Merkezi Acildi 3

“Gömeç yalnız değil, yanında Büyükşehir var”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Gömeç yalnız değil, yanında Büyükşehir var. Her zaman her ihtiyacında uzman kadrolarımızla yanındayız. Kurslar açıyoruz. Açtığımız kurslar kültürel olarak insanları birbirlerine yaklaştıran, iddialıysa ticaret de yapabileceği, emeklilikten sonra hobi olarak kullanabileceği, ev hanımıyken sosyalleşebileceği bir kurs merkezi” dedi.

Gomecte Yeni Mesleki Egitim Merkezi Acildi 4

“İnsanın kalitesi o siyasetin kalitesini belirler”

Ayrıca Yılmaz, “Hizmet, siyasetle gelir ama siyaseti yapan insanlardır. İnsanın kalitesi o siyasetin kalitesini belirler. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak buradaki haziruna söz veriyorum; Allah nasip ederse her ikimizde makamda olursak Cumhur ittifakı Gömeç Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan abinin talepleri bizim için emirdir, hızlı bir şekilde yaparız” şeklinde konuştu. BALMEK Kurslarının Gömeç’e hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Yılmaz, şehrin dört bir yanında yatırım ve hizmetleri planlı bir şekilde hayata geçirdiklerini ve bundan sonraki süreçte de bu hizmetleri artırarak devam ettireceklerini belirtti.

Haber: Bülten

BALMEK Erdek’te Sergi Açtı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu