Gündemİlçe HaberleriSiyaset

GÖNEN DURSUNBEY’İ GEÇECEK Mİ?

Gönen’de AK Parti ilçe binasının açılışı gerçekleştirildi.Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu,AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan da katıldı.

Açılışta konuşma yapan İl Başkanı Demiraslan’ın “İlçelerimiz arasında Dursunbey birinci sıradaydı ama Gönen’e güveniyorum, Dursunbey’i geçip birinci sırayı yükselecektir” sözleri dikkat çekti.

‘BİRLİKTEYSEK GÜÇLÜYÜZ’

Açılışta Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar’da bir konuşma gerçekleştirdi.Başkan Yakar, Gönen’e daha fazla hizmet yapabilme anlayışıyla çalışıyoruz.İlçe teşkilatımızın yeni hizmet binasıyla birlikte daha sağlıklı bir çalışma ortamı yaratılmış oldu. 24 Haziran’da herkes sandığa koşmalı’’dedi. Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan ise, seçimde başarının sırrının birlik ve beraberlik olduğu vurgusunu yaptı.Başkan Demiraslan, “Eski ilçe başkanımız, eski ve yeni gençlik ve kadın kollarımız hepsi burada bir arada. Bizi başarıya götürecek olan işte bu. İlçelerimiz arasında Dursunbey birinci sıradaydı ama Gönen’e güveniyorum. Gönen, Dursunbey’i geçip birinci sıraya yükselecektir.” diye konuştu.

KATILIM SAĞLAYANLAR

Açılışa Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Zekai Kafaoğlu, Ak Parti Gönen İlçe Başkanı Erdinç Odabaşı, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Ak Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Zahid Bayram, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İlçe Başkanı Nazmi Ekinci, Ak Parti eski 22. Dönem Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, Ak Parti eski Gönen İlçe Başkanı Av.Servet Bıyık ve binanın il ve ilçe yöneticileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.Ali Osman Ata’nın haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu