Köşe YazılarıBedia Uçak

Gündemin İçinden

Gündemin İçinden

Hafta sonu bir hayli hareketli geçti. Ramazan ayında farklı heyecanlar yaşadık. Malum 14 Mayıs seçimlerine doğru ilerlenen süreçte hafta sonu kulisleri hız kazandı. Milletvekili aday listelerini Partiler YSK’ya sundu.

Kim ne yaşıyorsa aslında gündemi de o oluyor. Çarşı pazarı dolaşıp alışveriş yapanın gündemi ekonomi, ev hanımlarının gündemi bu akşam ne pişirsem gençlerin gözü kulağı sosyal medyada ve çocuklarsa şen oyun telaşı içinde. Kim ne istiyorsa ve neye ilgi duyuyorsa gözü kulağı onda.

Bugün her konuda farklı yazı çeşitliliğime bu kez teknoloji ile devam etmek istedim. Gençler ellerindeki cep telefonlarının özelliklerini ve kameralarının ne kadar iyi olduğunu bugünlerde daha çok konuşuyor. En önde yer alan belli markalar var .İşte o markaları yazıp reklam yapmak istemem çünkü yerli ve milli tarafındayım. Mesela TOGG desek yazacak çeşit çok. O halde neden yazmadın da bu teknolojiyi seçtin derseniz genç bir okurumun isteği üzerine yazımı bu şekilde yönlendirdiğimi hemen belirteyim.

Japonya, Bayraktar TB2 SİHA satın almayı düşünmüş. Türkiye’de üretilen silahlı insansız hava araçlarına yurt dışından talepler her geçen gün artarak devam ediyor. Japonya’nın da, “Bayraktar TB2 SİHA”yı deneme amaçlı kullanacağı ve testlere tabi tutacağı belirtildi. İHA ve SİHA’ların başarı günden güne artarak hem tartışmalara konu oluyor hem de yurtdışından talepleri ile gündem oluşturuyor.

Gündemin İçinden

Daha fazla köşe yazısı için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu