Balıkesir Merhaba Blog Yazıları>Astroloji

Günlük Burç Yorumları: 27 Ağustos

Günlük burç yorumları: 27 Ağustos, burçların günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde… Günlük burç yorumları: 27 ağustos

 

Günlük Burç Yorumları: 4 Temmuz

Kendinizi kutulara hapsetmekten vazgeçin ve tüm potansiyelinizi ortaya dökmek için harekete geçin. Bu dönemde iyileşmek çok önemlidir. Zihninizde ilerlemenize engel olan düşünceleri değiştirmek için öncelikle onları fark etmeye odaklamanız gerekmektedir. Bugün zihniniz de kalbiniz de ayni yöne işaret edecektir.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Artık anılara sıkı sarılmanıza gerek yoktur. Bir şeyleri yapmak için sıkıca bağlı olduğunuz belirli bir yönteminiz olabilmektedir. Gerçekte, bu yöntem mutlaka bir şeyler yapmanın en iyi yolu değildir. Her zaman bu şekilde düşünseniz bile. Arkadaşlarınız size yeni bir çalışma yöntemi göstermeye çalışmaktadır. Ancak eski alışkanlıklarınızdan vazgeçmediğiniz sürece için bunu içselleştirmeniz zor olacaktır. Durgunluk yerine büyümeyi seçin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sorumluluk ve güç şu anda kapınızı çalıyor! Bu şanstan saklanmak, onlarla uğraşmaktan daha kolay gelecektir. Özellikle de bunların gerektirdiği her şeyi halledemeyeceğinizden korkuyorsanız. Hatta bir süredir bu fırsatın peşinden koşuyor olabilirsiniz, ancak tam önünüzdeyken kendinizi ondan kaçarken buluyorsunuz. Tekrar denemek için asla çok geç olmasa da, bunu kaçırdığınız için büyük olasılıkla pişman olacaksınız. Bugün, geride duracağınız bir gün değil!

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Geçmişteki bir acıdan kurtulmak, bu günün ana mücadelesi olacaktır. Kin kalbinizde yerini almış olabilir ve devam etme arzunuza rağmen, artık öfke gitmenize izin vermeyecekmiş gibi gelmektedir. Bu kırgınlık, bozulan bir arkadaşlıkla ya da dağılan bir ilişkiyle ilgili olmaktadır. Ayrıca muhtemelen yaratmaya çalıştığınız iyileşmeye direnmektedir. Yara derin olmaktadır, bu yüzden kendinize karşı sabırlı olun ve acele etmeyin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Otoriteyle olan mücadeleler şu anda sizin için sorunlar yaratacaktır. Belli bir yoldan çıkmak isteyebilirsiniz, ancak durumunuzun kuralları kendinizi ifade etmenizi engelleyecektir. Birisi sizi engellemek için başka birini kullanmaktadır. Ayrıca sizi o an için geçici olarak kendi isteklerine boyun eğmeye zorlayacaktır. Kurallar kurallardır, ancak sonsuza kadar sürmesi gerekmez. Sizden sonra gelenler için kuralı değiştirmeye çalışmayı düşünün, teşekkürleri daha sonra toplayacaksınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gündemdeki bir değişiklik, mevcut bir mücadeleyi çözmenize yardımcı olacaktır. Zihinsel olarak sıkışıp kalmış olsanız da olmasanız da, her zaman aynı dört duvara bakmak muhtemelen yardımcı olmamaktadır. Katı veya size yardım etmek istemeyen birinin yanında olmak da bir sorun olabilmektedir. Ayrıca onlardan biraz uzaklaşmak kafanızı temizlemeye yardımcı olacaktır. Onların bakış açısı, görüşünüzü bulandırıyor olabilir. Net görebilmek için bir adım geri atın!

Burc Yorumlari 3

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sağlığınız bugün bazı talihsiz sorunlarla karşılaşacaktır. Önceki günlerin olaylarından veya son zamanlarda uykusuzluktan bitkin hissedebilirsiniz ve bu, yapılacaklar listenize nasıl yaklaştığınızı değiştirecektir. Karşılaştığınız insanlar, ruh halinizi şu anda daha sıradan veya cansız görecektir. Ancak muhtemelen başkalarına nasıl rastladığınızın tam olarak farkında değilsiniz. Başkalarına, onlara kızgın olmadığınızı, kasıtlı bir davranışınızın olmadığını göstermek için bilinçli bir çaba gösterin.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şans, sizin için şu anda başkaları aracılığıyla gelecektir. Bir projeyi kendi başınıza tamamlama girişimleriniz başarılı olmayacaktır. Ne kadar bir arada olursanız olun, bir ekip çalışmasının gelişme olasılığı daha yüksektir. Özellikle, hayalleriniz ne kadar iddialıysa, nihai ürünü düzgün bir şekilde yaratmak için o kadar çok insana ihtiyaç duyacaklar. Başkalarıyla çalışmaya ve uzlaşmaya istekli olun, her şeyi yola koyacak fikir için onlara ihtiyacınız var.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İzole hissetmek, bugün sorunlarınızdan kaçmak için sizi cezbedebilir. Tek başına bir zorlukla yüzleşmek zorundaymış gibi hissedebilir veya her şey üzerinize geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Olaylara çok büyük bir işmiş gibi bakmak yerine, zihninizdeki şeyleri küçük parçalara ayırmaya çalışın, böylece onlarla azar azar baş edebilirsiniz. Bu, tek başınıza halletmeniz gereken bir şey olabilir ancak halledeceğinize şüphe yok!

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kişisel bir dönüşüm, şu anda kendinizi nasıl ifade ettiğinizi değiştirecektir. Gardırobunuzun sınırlarını aştığınızı veya odanızın artık kendinizi nasıl hissettiğinizi yansıtmadığını fark edeceksiniz. Ayrıca bunun için çözümler arayabilirsiniz. Görmezden geldiğiniz takdirde, bazı yerler boğucu hissetmeye başlayabilir ve olmanız gereken kişiye dönüşmenizi engelleyebilir. Sizi bugüne kadar getirseler de bazı kişiler ve eşyalar artık hayatınızda olmamalı.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kişisel hisler, mevcut ortaklıklarınızdaki herhangi bir gerilimin alevlerini körükleyecektir. Bu muhtemelen birlikte çalıştığınız veya birbirinizi sık sık gördüğünüz bir arkadaşlıkta olacaktır. Bu yakınlık, karşılıklı güven ve birbirinize karşı olumlu duygulardan kaynaklanmaktadır. Ancak bir fikir farklılığı veya incinmiş duygular aranızda yeni bir çatlak açabilir. Kendinizi nihai karara zorlamadan önce bir uzlaşma bulmaya çalışın. Hisleriniz size bir yon göstermiyorsa, bir sorun var demektir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Geçmişte edindiğiniz davranışlar bugün sizi yıpratmaya başlayabilir. Eski bir arkadaş sizi kötü bir alışkanlığa başlatmış olabilir ve hala hayatınızda olması sizi kotu etkileyecektir. Geçmişle hesaplaşmak kolay bir şey olmasa da bazı hataları yapmasaydınız bugün nerede olabileceğinizi düşünün, sonrasında bugünü hatırlayıp böyle düşünmemek için neler yapabileceğinize bir bakın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kendinizi dayadığınız temel, şimdi değişecektir. Her zaman özdeşleştirdiğiniz bir karakter özelliği veya unvan size düşündüğünüz kadar iyi gelmeyecektir. Bu yeni durumla birlikte, biraz kimlik bunalımı hissedeceksiniz. Ayrıca gerçekte kim olduğunuzu merak edeceksiniz. Tek bir şey olmadığınızı unutmayın. Çok yönlü bir insansınız ve her zaman büyüyor ve değişiyorsunuz. Kendinize karmaşık olma izni verin!

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

Referans: Astrolog Rümeysa Ergüden

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu