Balıkesir Merhaba Blog YazılarıAstrolojiEtkinlik

Burcunuza Göre Seyahat Rotaları

Astroloji ile ilgilenenleri için burçların karakteristik özelliklerine göre rota belirledik! İşte karşınızda burcunuza göre seyahat rotaları

 

Burcunuza Göre Seyahat Rotaları

Burcunuza Göre Seyahat Rotaları sizlerle!

Koç

Son derece aktif olan Koçlar doğuştan gezgindirler. Kendilerini denemeyi ve yeni şeyler keşfetmeyi severler. Ateş grubundan geldikleri için genellikle sıcak havaları tercih ederler. Dubai, Koçlar için oldukça ilgi çekici bir tatil destinasyonu olacaktır.

Boğa

Boğalar tatil yaparken kendilerini şımartmak isterler. Kaliteli şarap, lezzetli akşam yemekleri, iyi bir servis, biraz alışveriş onların tatillerinin vazgeçilmezleridir. Boğalar için dinlenirken nefis şaraplar tadabilecekleri en güzel tatil seçeneği Sonoma County, California’dır.

İkizler

Sosyal ve aktif gezginler olan İkizler, ilginç insanlarla tanışabilecekleri kalabalık, çok kültürlü şehirleri severler. Londra, yoğun gece hayatı ve keşfedilmek için bekleyen sırları göz önüne alındığında, İkizler burcu için en iyi tatil noktası olacaktır.

Yengeç

Yengeçler ailelerine düşkün insanlardır ve su ile çevrili olmayı severler. Ayrıca küçük, evcil bir otelde ailece yapabileceği denize nazır tatil için seçebilecekleri en güzel alternatif Yunanistan olacaktır.

Yalnız Seyahat Edenlere Tavsiyeler

Aslan

Aslanlar gösterişli, lüks ve kültürel açıdan zengin şehirleri severler. Müzikten de hoşlandıkları için konserler ve festivallere bayılırlar. Paris tüm bunların hepsini Aslanlara sağlayan başlıca şehirdir.

Başak

İyi organize olan Başaklar, çoktan görmek istedikleri yerlerin listesini oluşturmuş, listedeki yerleri ziyaret edecek en uygun mevsimleri belirlemiş ve hatta yanına alması gerekenleri bile aklında hazırlamış olsalar da belki bilmek isterseler; kendileri için en iyi tatil destinasyonu Roma’dır. Aynı zamanda keşfetmek ve öğrenmek için birçok fırsat sunan böylesine zengin bir şehri görmek Başak burcu insanı için unutulmayacak bir deneyim olacaktır. Üstelik Başaklar uzun yürüyüşleri de severler.

Terazi

Teraziler sosyal ve huzurlu insanlardır ama arada sırada biraz çılgınlaşabilirler. Onlar için en uygun tatil noktası arkadaş canlısı insanları, güzel ve rahatlatıcı sahilleri ve yüzlerce parti fırsatı ile güneşli İspanya’dır.

Akrep

Akrepler havadan sudan konuşmayı sevmezler ve her gece üst üste dışarı çıkmak da onlara göre değildir. Onlar için tatil romantizm, keşif ve kendilerini geliştirmekle ilgili olmalıdır. Özel alanlarını sever ve korurlar ve her gece kulübe, bara gitmek yerine okumayı seçerler. Aynı zamanda ertesi gün gidilecek ilginç yerleri belirlemeyi tercih ederler. Bu nedenle, Venedik kesinlikle Akrepler için en iyi tatil noktasıdır.

Seyahat Tutkunlarına Film Önerileri

Yay

Yaylar seyahat etmeyi, keşfetmeyi ve açık havada zaman geçirmeyi çok seveler. Seyahatle ilgilendikleri kadar eğitimle de ilgilenirler, bu yüzden de yeni yerler ve kültürler keşfetmeyi tercih ederler. Yaylara önerilen başlıca destinasyon zengin tarihi, ilginç kültürü ve mistik havası ile Mısır’dır.

Oğlak

Oğlaklar çok çalışır ve genellikle bulundukları ortamda lider pozisyonundadır. Gücü severler ve tarih hakkında tutkuludurlar. Eski, görkemli otellerde kalmayı severler çünkü sahip oldukları havayı ve tarihi dokuyu solumayı severler. Oğlaklar için en güzel tatil noktası şüphesiz Prag’dır.

Kova

Kovalar meraklı insanlardır. Politika, insani faaliyetler ve tarih boyunca büyük değişimlere uğramış ülke ve şehirleri severler. Bol bol galeri ve müze alternatifi ile heyecan verici bir siyasi tarihi keşfetmek için Kovaların en çok seveceği tatil destinasyonlarının başında Berlin gelir.

Balık

Balıklar hayalperesttirler. Yansımayı, dinlenmeyi ve doğayı severler. Sükunet ararlar, dini ya da manevi ortamlarda rahat ederler. Japonya, Balıkların ruhsal gelişim ve kendi iç benlikleri ile temasa geçmeleri için bol bol fırsat sunacaktır

Seyahat Tutkunlarına Keşfedilmemiş Yerler

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

Referans: travel.allwomenstalk

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: 5 Popüler Gemi Rotaları - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu