Gündemİlçe Haberleri

Hasan Onar Şehit Annelerini Unutmadı

Hasan Onar Şehit Annelerini Unutmadı. Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve eşi Gülçin Onar şehit annesini ziyaret etti.

Hasan Onar Şehit Annelerini Unutmadı

Hasan Onar Şehit Annesini Unutmadı. Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar Ve Eşi Gülçin Onar Şehit Annesini Ziyaret Etti.

14 Mayıs pazar günü anneler günü.  Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve eşi Gülçin Onar şehit anneleri Seyyare Keskin’i ve Cemile Er’i ziyaret etti. Şehit Polis Memuru Mehmet Emin Keskin’in ve Şehit Ahmet Er’in annelerinin anneler gününü kutladı.

Mehmet Emin Keskin’in annesi Seyyare Keskin ziyaretten memnun kaldığını iletti. Acısının hiç geçmediğini ama vatan için şehit olan oğluyla gurur duyduğunu iletti. Torunlarının oğlunun emaneti olduğunu söyledi. Oğlunun acısını torunlarının sevgisinin hafiflettiğini iletti.

Cemile Er’de Hasan Onar ve eşine teşekkürlerini iletti. Bugünde unutulmanın kıymetli olduğunu söyledi. Hediye edilen çiçeğin oğlundan almış kadar mutlu ettiğini ifade etti.

 

4 32

 

Hasan Onar ve eşi Gülçin Onar, Keskin’e anneler günü için çiçek hediye etti.

Şehit Polis Memuru Mehmet Emin Keskin Nerede Şehit Oldu

Hasan Onar Şehit Annesini Unutmadı. Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar Ve Eşi Gülçin Onar Şehit Annesini Ziyaret Etti.

Mehmet Emin Keskin 7 Mart 2006 tarihinde Batman’da  şehit oldu. Batman’da devriye görevi yaptığı sırada polis aracına düzenlenen saldırıda hayatını kaybetti. Cenazesi memleketi olan Balıkesir’e getirildi. Balıkesir Başçeşme Mezarlığı Polis Şehitliği’ne gömüldü. Mehmet Emin Keskin evli ve iki çocuk babasıydı.

Şehit Emniyet Müdürü Ahmet Er Nerede Şehit Oldu

Ahmet Er 28 Nisan 2014’te Ankara görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Ardından memleketi Balıkesir’de toprağa verildi. Evli ve iki çocuk babasıydı.

 

3 57

 

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

Balıkesir Hakkında

Balıkesir, Türkiye’nin bir ili ve en kalabalık on yedinci şehri. Marmara Bölgesi’nin Güney Marmara Bölümü’nde, topraklarının bir kısmı ise Ege Bölgesi’nde yer alan ilin hem Marmara hem de Ege Denizi’ne kıyısı var. Türkiye genelinde ise iki deniz ile komşu olan sadece 6 il vardır. İl, Kuzeybatı Anadolu’da bulunmaktadır. Doğusunda Bursa ve Kütahya illeri, güneyinde Manisa ve İzmir illeri ve batısında Çanakkale ili vardır. Ayvalık ilçesinden de Yunanistan’ın Midilli Adası’na komşudur.

2019 Yılı verilerine göre nüfusu 1.228.620’dir. İlin yüzölçümü 14.583 m²’dir. Ayrıca ilde km²’ye 82 kişi düşmektedir. Özellikle yoğunluğun en fazla olduğu ilçe, 254 kişi ile Karesi’dir. Bununla birlikte ilin denizden yüksekliği 145 metredir. Ayrıca 2016 yılında TÜİK verilerine göre 20 ilçe ve belediye, bu belediyelerde toplam 1129 mahalle bulunmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu