GündemEğitimİlçe Haberleri

HAVRAN’DA ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

Havran Belediyesi tarafından ilçede bulunan okullarda okuyan yaklaşık 2 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtımı yapıldı.

Eğitime her zaman katkı sağladıklarını söyleyen Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, okulların boya badana, sosyal aktivitelerine destek ve diğer ihtiyaçlarını karşıladıklarını dile getirdi. Havran Belediyesi 2019-2020 eğitim yılında önceki yıllarda olduğu gibi öğrencilere kırtasiye desteğini sürdürdü.

ERSOY “EĞİTİM CAMİASINA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Öğrencilere kırtasiye malzemeleri verdiklerini söyleyen Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, “Amacımız, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmelerini sağlamak. Okullara fiziki desteklerimizin dışında her yıl öğrencilerimize de kırtasiye malzemesi yardımında bulunuyoruz. Gençlerimiz ülkemizin geleceği. Öğrencilerimiz ne kadar iyi şartlarda eğitim görürse, başarılı bireyler olarak ülkemize de en iyi şekilde fayda sağlayacaklardır. Bizler fiziki şartları iyileştirirken, öğretmenlerimiz de öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştiriyor. Başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum” dedi. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu