Gündemİlçe HaberleriSiyaset

HAVRAN’DA RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL

Havran Belediyesi, geleneksel iftar sofralarını bu kez Kalabak Mahallesi’nde kurdu.

Havran Belediyesi, mahallelerde kurduğu iftar sofralarıyla ilçe halkını kaynaştırmaya devam ediyor. Kalabak Mahallesi’nde programa katılan yüzlerce vatandaş dualar eşliğinde birlikte oruçlarını açtı. Belediye Başkanı Emin Ersoy, Kalabak’ta iftara katılan tüm vatandaşlarla sohbet edip Ramazan aylarını kutladı.

Havran Belediyesi’nden edinilen bilgiye göre İftar yemeğine Belediye Başkanı Emin Ersoy, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Kalabak Mahalle Muhtarı Sayın Özcan Sakar mahalle sakinleri katıldı.

ÖNCE İFTAR SONRA TİYATRO

İftar programında Başkan Ersoy’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Kocaseyit Tiyatro ekibi birbirinden güzel oyunlarını başarı ile sergilediler.

HAVRAN’DA RAMAZAN AYI BİR BAŞKA YAŞANIR

Başkan Ersoy, “Halkımız ile sohbet ediyoruz sorunlarını önerilerine birebir dinliyoruz. Ramazan ayı Havran’da bir başka yaşanır sloganımız bu şekilde. Havran mutlu insanların bir arada yaşadığı huzurlu şirin bir yerdir. Yaklaşan Kadir gecemiz şimdiden mübarek olsun. Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu