GündemDünyadan HaberlerGörüntülü Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Havran’ın Bereketi Komşu İlleri Besliyor

Havran’ın Bereketi Komşu İlleri Besliyor

 

Balıkesir’in bereketli topraklarıyla nam salmış ilçesi Havran’da Belediye Başkanı Emin Ersoy ,ilçenin tüm değerlerinin topyekün halka sunulduğunu ve eşsiz güzellikte olduğunu söyledi.

ZÜMRÜT HAVRAN’IN SEYİDİ

Kocaseyit’in memleketi Zümrüt Havran Balıkesir’in tanıtım günlerinde yer aldı. Balıkesir Valiliği ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ,Havran dediğimizde değerlerinin sonu gelmez diyerek ilk başta da Seyit Onbaşı, tarih ve ardından bereketli topraklarının ürünleri gelir ”dedi.

BAŞKAN ERSOY “KOMŞU İLLERİ BESLEYEN BİR İLÇEYİZ”

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy MERHABA’ya yaptığı değerlendirmede, Yiğit onbaşı Kocaseyit mahallesinde kabri olan ve müzesini ziyaret edenlerin olduğunun altını çizdi. Başkan Emin Ersoy, Tarihi evleri, konakları, tarımsal ürünleri olan bir ilçemiz. İnciri, mandalinası, zeytin ve zeytinyağı gibi daha nice ürünleri ile komşu illeri de besleyen bir ilçe” dedi.

 

Foto Yazisi Havran Standini Sanatci Ali Cakarda Ziyaret Etti Havrani Ayri Sevdigini Belirten Sanatci Cakar Havran Demek Kahramanlik Ve Bereket Demek Dedi
Havran Standini Sanatçi Ali̇ Çakar’Da Zi̇yaret Etti̇ Havrani Ayri Sevdi̇ği̇ni̇ Beli̇rten Sanatçi Çakar Havran Demek Kahramanlik Ve Bereket Demek Dedi̇.

 

 ‘HAVRAN’LI KOCASEYİT TANITIM GÜNLERİNDE

Balıkesir, 2022 yılında merkez ve ilçeleri ile tanıtım atağına geçerken İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde düzenlenen tanıtım günlerine de katılım gösteriyor. İstanbul Yenikapı’da 14-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen son tanıtım etkinliğinde ise Havran ilçesi tanıtıma gelen ziyaretçileri standında ağırladı. Standın en dikkat çeken detayı Havranlı Kocaseyit heykeli ve önündeki masaya konan zengin ürün çeşitlilikleri oldu.

ERSOY GÖNÜLLERE GİRDİ YÜREKLERİ ETKİLEDİ

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy stantlara gelenlere Havranı anlattı. İlçesinde duyarlılığı ile fark yaratan Başkan Ersoy özellikle yaşlılarında gönlünü kazanmasıyla ve ilçe halkına verdiği hizmetlerle anılıyor.

 

Kullanalim 2

 

YAPTIĞI HAREKETLE GÖNLÜMDE YÜREĞİMDE BAŞKANINDIR DEDİRTTİ

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ilçede vatandaşlarla sohbet ederek hizmetlerin yönünü belirliyor. Halk arasında ‘Bizim Başkan’ diye adlandırılan Başkan Ersoy’la ilgili olarak Mehmet Sütçü isimli bir vatandaş gazetemiz sahibi Semra Aman Akyürek’e konuştu. Sütçü;  “Beni durakta gördü. Çok sıkılmıştım, otobüsü bekliyordum. Nasılsın dedi biri. Oda başkanmış. İyiyim ama çok sıkıldım deyince makam aracından kendi indi, beni bindirdi. Buranın sahibi sizsiniz. Seni eve bırakacaklar dedi. Çok memnun kaldım. Böyle başkan evlat gibi. Başkan sadece gönlümü değil yüreğimi alıp gitti. Allah razı olsun” dedi.

BAŞKAN ERSOY “MAKAMIN SAHİBİ HALKIMDIR” DEDİ

Sosyal davranış ve hizmetlere ilişkin Başkan Emin Ersoy “ Biz bu makamlarda gelip geçiciyiz. Makamın esas sahipleri, halkımız. Vatandaşımızın gönlünden geçen bizim başımızın üzerinde yeri olandır. Onlar iyiyse biz iyiyiz, sağlıklıysa mutluysa bizlerde mutluyuz” ifadelerine yer verdi. HABER : MUHAMMED CAN AKYÜREK

 

Kullanalim

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu