Balıkesir Merhaba Blog YazılarıYaşam

Her Şeyin En Ucuzunu Bulun!

Her Şeyin En Ucuzunu Bulun! Sizin için en iyi fiyat karşılaştırma sitelerini derledik. İşte tüm detaylar

 

Her Şeyin En Ucuzunu Bulun!

Sadece Türkiye’de değil dünya genelinde tüketicilerin çoğu alacağı ürünü online olarak en ucuza bulmak ister. Ancak elbette tek tek ürünün satıldığı tüm siteleri gezmek uğraştırıcı olabilir. İşte tam da burada fiyat karşılaştırma siteleri ön plana çıkıyor. Bizler de sizin için Türkiye’deki en iyi fiyat karşılaştırma sitelerini derledik. İşte en çok kullanılan fiyat karşılaştırma siteleri!

Cimri

Cimri.com, farklı çevrimiçi alışveriş sitelerinde yer alan ürünleri listeleyen ve aralarında karşılaştırmalar yapan bir web sitesidir. Mayıs 2008’de GittiGidiyor tarafından kurulmuş olup, Nisan 2011’de GittiGidiyor’un %93’lük hissesinin eBay’e satılmasının ardından iLab Ventures tarafından satın alınarak bu firmanın bünyesine katılmıştır.

Cimri, birçok alışveriş sitesinden aldığı verileri listeleyerek kullanıcıların en uygun fiyatlı siteyi bulmalarını sağlar. Günümüz itibarıyla 430 mağazadaki ürünleri 21 kategori altında listeler. Sitede ayrıca, ürün incelemelerinin yer aldığı incelemeler sayfası ile farklı konularda yazıların yayınlandığı blog bölümü de bulunmaktadır.

Akakçe

Türkiye’nin ilk fiyat karşılaştırma sitesi olan akakce.com, 2000 yılında kuruldu. Kuruluşundan itibaren büyük ses getiren siteyi günümüzde de milyonlarca kullanıcı ziyaret ediyor. Akakçe, mağazalar tarafından hazırlanan ürün listelerini kullanmak yerine, kendi geliştirdiği robot ile mağazaların sayfalarını geziyor, tüketicinin gördüğü fiyatları alarak kaydediyor.

Bu işlemi de her gün defalarca tekrar ederek kendini güncel tutuyor. Üürünler ve mağazalar hakkında tüketici yorumlarına da yer veren akakce.com’un fiyat alarmı özelliği, ilgilendiğiniz ürün beklediğiniz fiyata düştüğü zaman eposta ile haberdar olmanızı sağlıyor.

Her Şeyin En Ucuzunu Bulun!
Epey

Özellikle teknoloji alanında fiyat karşılaştırması yapmak isteyen tüketicilerin sıkça kullandığı bir site olan Epey, çok kısa sürede Türkiye’nin en çok ziyaret edilen fiyat karşılaştırma siteleri arasında yer aldı. 2015’te kurulan site Türkiye’de ki internet kullanıcılarına, 200’e yakın aktif kategorisi ile aradıkları ürünü çok daha uygun fiyata bulmaları ve karşılaştırmaları için yardım ediyor.

Kullanıcılar özellikle bir akıllı telefon almak istedikleri zaman bu sitede hem fiyat karşılaştırması hem de başka telefonlarla kıyaslama yapabiliyor. Ayrıca her ürün için de yorumlar kısmı bulunduran Epey, kullanıcıların deneyimlerini aktarmasını ve ürün hakkında tartışmasını da sağlıyor.

Enuygun

Listemizdeki diğer sitelerden biraz farklı olan Enuygun, daha çok seyahat alanında kullanıcılara hizmet vermektedir. Enuygun, 2008 yılında kurulmuş uçak bilet satış sitesidir. Şirket 2016’da otel rezervasyon ve 2018’de otobüs bileti hizmetlerini de eklemiştir.

Havayolu şirketlerini farklı uçuş seçenekleri, otel sağlayıcılarının sunduğu farklı teklifler ve otobüs firmalarının sunduğu bilet tekliflerini karşılaştırarak kullanıcılarının en uygun seyahat hizmetlerini almalarını sağlar.

Google Alışveriş

Böyle bir listede elbette Google Alışveriş’ten bahsetmemek olmaz. Google Alışveriş ile aradığınız ürünün bulunduğu siteleri ve en iyi fiyatını görebilirsiniz. Örneğin, Google arama motorunda yer alan Alışveriş sekmesinde ürünlerin yer aldığı siteler ayrıntılı olarak gösteriliyor. Bununla birlikte ürünlerin teknik özellikleri ve kullanıcı puanları gibi ön plana çıkan detaylar da tek sayfada görülebilir. En uygun fiyatın yer aldığı siteye gitmek için bir kere tıklamanız yeterli.

Her Şeyin En Ucuzunu Bulun!

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

www.gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu