GündemSpor

Heyecandan Öldüreceksiniz

Kritik Ümraniyespor maçı öncesi Balıkesirspor’u ziyaret ederek futbolculara baklava ikram eden Vali Ersin Yazıcı, Kaptan Burak Çalık’tan galibiyet ve Süper Lig sözü aldı.

 

 

NEDEN SON 15 DAKİKAYI BEKLİYORSUNUZ

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Ali Hikmet Paşa Tesisleri’ne gelerek futbolculara baklava ikram etti. Ertelenen Ümraniyespor maçının önemine değinen Vali Yazıcı, futbolcularla sohbet ederken Kaptan Burak Çalık’a, “Bu maçta Mersin İdman Yurdu maçına benzemesin.  Sanki heyecan ister gibisiniz, kalpten götüreceksiniz. Neden son 15 dakikaya kadar bekliyorsunuz” sözleriyle takıldı ve ligde play-off iddiası için kritik önem taşıyan iki Ümraniyespor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini hatırlatarak galibiyet sözü istedi. Vali Yazıcı’ya galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve lig sonunda mutlaka Play-Off’a kalacakları sözünü veren Burak Çalık, Vali Ersin Yazıcı’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

PALY-OFF TAMAM AMA İLK İKİ DE OLUR

Futbolcularla konuştuktan sonra, Başkan Feyyaz Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleriyle toplantı odasına geçen Vali Yazıcı, burada da son Mersin İdman Yurdu maçını değerlendirdi. Futbolcuların son sağlık durumları ve kart cezalıları hakkında bilgilendirilen Yazıcı, geçtiğimiz sezon Süper Lig yolunda Play-Off’ta kaybedilen Alanyaspor maçını hatırlatarak “O maçı Balıkesirspor’un kazanmasını çok istemiştim, ama olmadı. Şimdi önümüzde lig maratonunun en önemli final müsabakaları var. Öncelikle Ümraniyespor maçları gerçekten çok önemli çünkü onlarla puan farkını kapatmamız gerekiyor. Benim Balıkesirspor’un Play-Off oynayacağına inancım tam, hatta ilk iki bile neden olmasın. Ama en kötü ihtimal ligi ilk 6 içerisinde bitirerek hedefine yürüyeceğine inanıyorum” diyerek Balıkesirspor’a güvenin tam olduğunu söyledi.

 

PENALTICI İSHAK’A VALİ’DEN PENALTI GOLÜ

Futbol takımının antrenmana çıkmasıyla tekrar takımla buluşan Vali Ersin Yazıcı’ya Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi tarafından Balıkesirspor Kitabı hediye edilirken, Kaptan Burak Çalık’ta, tüm futbolcuların imzası bulunan hatıra futbol topunu verdi. Kitabı beğenen ve hatıra top için Burak Çalık’a teşekkür eden Yazıcı’da beraberinde getirdiği baklavayı ikram etti. Hep birlikte yenen baklavanın sonrasında ise Vali Yazıcı penaltı kullandı. Gençlik yıllarında defansta futbol oynadığını belirten Vali Yazıcı, penaltı atışında da oldukça başarılıydı. Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın Balıkesirspor ziyareti toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

 

İsmail Koca

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu