GündemÇocukça

Hikayenin İçinden Minik Kahramanlar

Sahneye çıkan bir kaplumbağa ile bir tavşanın eğlenceli hikayesini dinlemeye var mısınız? Öyleyse 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu’na gidiyor ve öğrencilere kulak veriyoruz.

 

 

23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu’nun birbirinden yetenekli öğrencileri okullarında canlandırdıkları ‘Tavşan ile Kaplumbağa’ hikayesiyle büyük beğeni topladılar.

 

Ezop Masallarının en bilinenlerinden olan Tavşan ile Kaplumbağa hikayesini okullarında canlandıran 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu öğrencileri, hikayeyi çok beğendiklerini söylediler.

 

Hayal güçlerinin sınırlarını zorlayan ve hazırladıkları eğlenceli gösteri ile büyük bir beğeni kazanan öğrenciler ‘Kaplumbağa ile Tavşan’ hikayesini canlandırarak eğlenceli zaman geçirdiler.

 

Elisa Erten: Ezop Masallarından olan Tavşan ile Kaplumbağa hikayesini ben çok seviyordum. Öğretmenimizin organizesinde bu oyunu canlandırmaya karar verdik. Arkadaşlarımızdan biri kaplumbağa, biri tavşan ve diğerleri de hayvanlar aleminden bir karakteri canlandırdı. Sonra da hikayenin içerisinde biz olayı canlandırdık. Bu oldukça güzel ve eğlenceliydi. Çok güzel bir hikaye olan Kaplumbağa ile Tavşan’ı artık çok daha fazla severek okuyacağım.

 

Alper Yıldız: Kaplumbağa ile Tavşan hikayesini ben çok seviyordum. Çok eğlenceli ve güzel olan bu hikaye bizi çok mutlu etti. Çünkü öğretmenimizle birlikte bu hikayeyi okulda arkadaşlarımız arasında canlandırdık. Okul bahçemizde canlandırdığımız bu oyunla da çok eğlendik. Umarım oyunumuzu da izleyenler çok beğenmişlerdir. Çok sevdiğim hikayeleri ve masalları artık büyük bir beğeniyle okuyacağım. Okulda arkadaşlarımızla birlikte çok eğlendik.

 

Emir Uçak: Ben kitap okumayı çok seviyorum. Birbirinden güzel masalları okuyup hayal gücümü geliştiriyorum. Bizim en sevdiğimiz masallardan olan ‘Kaplumbağa ve Tavşan’ı biz de okulumuzda gerçekleştirdik. Öğretmenimizin yönlendirmesiyle ve organizasyonuyla yaptığımız etkinlik çok eğlenceliydi. Biz çok mutlu olduk. Harika zaman geçirdik.

 

Tuğsen Nogay: Okulumuzda çok güzel bir oyun sahneledik. Kaplumbağa ve Tavşan masalını biz de sınıf arkadaşlarımızla birlikte canlandırdık. Tavşan, kaplumbağa ve hayvanlar alemiyle birlikte çok eğlenceli bir organizasyona imza attık.

 

Sudenaz Özyurt: Okulumuzda yaptığımız Kaplumbağa ve Tavşan etkinliği çok güzeldi. Hem eğlendik. Hem de öğrendik. Arkadaşlarımızla birlikte çok güzel ve eğlenceli zaman geçirdik. Bu tür hayvanlar aleminin anlatıldığı masalları ben çok seviyorum.

 

Mustafa Gökden: Öğretmenimiz ve arkadaşlarımızla birlikte Kaplumbağa ve Tavşan masalını canlandırdık. Bu masalda hep hızlı olmasıyla bilinen tavşanın kendine güvenip rahat davrandığında aslında yavaş olarak bilinen kaplumbağanın onu nasıl da rahatlıkla geçebileceğini gördük.

 

Asude Ülkü Zorlu: Biz okulumuzda  Kaplumbağa ve Tavşan hikayesini canlandırdık. Oldukça güzel ve eğlenceli zaman geçirdik. Bütün hayvanlar alemini canlandırdık. Tüm arkadaşlarımız da çok beğendi. Çok eğlenceli zaman geçirdik.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu