GündemSiyaset

HOCAOĞLU NEZAKETİ

HOCAOĞLUNDAN ŞIK DAVRANIŞ

Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu bir kez daha farklılığını ortaya koydu. 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Altıeylül Belediye Başkanlığı için Adaylık başvurusunda bulunan Yusuf Hocaoğlu etik bir davranış sergileyerek Mevcut konumu olan Karesi Belediye Başkan Yardımcılığından ayrıldı.

Hocaoğlu Merhaba’ya yaptığı açıklamada, başvuruda bulunan diğer aday adayları ile bir poziyon farklılığını etik bulmadığını ifade ederek “yasal olarak ya da herhangi bir telkin söz konusu olmadığı halde istifa etme nedenim başvuruda bulunan diğer arkadaşlarım ile aynı konumda olmayı etik bulmamdır” şeklinde konuştu.

Ak Parti Genel Merkezi’nin Balıkesir’de ki adaylık süreci ile ilgili olarak hafta sonu yapılacak temayül yoklaması sonrasında çalışmaların tamamlanacağı ve üst kurula isimlerin sunulacağı bekleniyor. Edindiğimiz kulis bilgilerinde merkez ilçelerimizden en büyüğü olan Altıeylül Belediyesi için Yusuf Hocaoğlu isminin de güçlü bir aday olarak telaffuz edildiği ve üst kurula sunulacak isimlerden biri olacağını işaret ediyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu