Gündemİlçe Haberleri

İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN BU KIŞ SICAK GEÇECEK

İhtiyaç sahibi aileler, Burhaniye Belediyesi tarafından yapılan odun yardımlarıyla bu kışı sıcacık geçirecek.

Kış şartlarının kendini gösterdiği Burhaniye’de yakacak ihtiyacı olan vatandaşların yardımına belediye yetişti. İlçede mahalle muhtarları ve Belediye Sosyal İşler Komisyonu tarafından yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere, 10’ar çuval odun yardımı yapılıyor.

Belediye şantiyesinde yakıma uygun şekilde kesilerek çuvallanan odunlar, özel dağıtım ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerinin kapılarına kadar ulaştırılıyor. Öncelikli yaşlı, hasta, çocuklu aileler olmak üzere yakacak ihtiyacı olduğu tespit edilen aileler için yapılan odun yardımlarında, bin kişiye yakın aileye yaklaşık 10 bin çuval odun dağıtılması hedefleniyor.

Sosyal yardımların önemini belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Belediye olarak, Burhaniye’de yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanlarında olacağız. Dil, din, ırk ayırmaksızın insanların ihtiyaçlarını karşılayacağız. Sosyal yardımlarımız, hayatın her alanında sizlere hizmet edecek. Sosyal belediyecilik anlayışımızla Burhaniyelilere yakacak, yemek, giyecek, ev eşyası başta olmak üzere her alanda yardımlarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu