Gündem

İMO’da Mesleki Dayanışma Gecesi

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gürkan Özcan ve yönetimi geleneksel olarak her yıl düzenlenen‘ Birlik ve Mesleki Dayanışma’ gecesini Termal Asya’da düzenledi. Gecede 40 ve 25 yılı geride bırakan İnşaat Mühendislerine plaket ve belge takdim edildi.

 

YAPILAR YÜKSELİYOR

Birlik ve Mesleki Dayanışma gecesinin açılış konuşmasını yapan İMO Başkanı Gürkan Özcan, ‘Odamızın 62’inci kuruluşunda birlik ve mesleki dayanışma gününde bir aradayız. İnsanların adım attığı heryerin inşasını güvenli bir şekilde üretmek için çaba sarf eden insanların doğal afetlere ve depremlere karşı yaşama hakkının sorumluluğunu üzerine alan bir meslek grubu olarak Nazım’ın dediği gibi işimiz zor Türkü söyler gibi yapılmıyor yapı bu iş zor, zor ama yapı yükseliyor, yükseliyor. Hayat devam ediyor. Bizler belli metrekarelere göre her türlü yapıyı sıfırdan projelendirilip vücuda getiriyoruz. Yaptığımız iş 783bin 562 kilometrekarelik vatan topraklarını projelendirip, Cumhuriyetin temellerini atmak, onu yüceltip, yükseltmek ve muhafaza etmekten daha zor değil’ dedi.

 

YILLARINI VEREN MESLEKTAŞLARA PLAKET

Gecede 40’ıncı yılını dolduran Tamer Molla, Osman Tekeli, Nafiz Özatalay, Şerafettin Kavasoğlu, Ünsal Karagöz, Erol Gürocak, İhsan Ergün, Mehmet Erişen’e plaket ve belge alırken 25’inci yılını dolduran Fatih Karabuut, Koray Urgun, Perihan Efe Karakulak, Onur Satıcı, Fahrettin Dolar, Tanju Hayırlı, Nedim Tuna’ya plaket ve belge takdim edildi. İMO Başkanı Gürkan Özcan,’ da 25’inci yılını doldurarak plaket ve belgesini Fakı Çıtak’ın elinden aldı. Geceye Balıkesir Üniversitesi İnşaat Mühendisleri Bölüm Başkanı Prof.Dr Turgut Özdemir, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zeki Şahin, İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Altınoluk, Ayvalık, Bandırma, Edremit, Erdek temsilcilikleri ve meslektaş üyeleri ile aileleri katıldı.

 

Kamil Akyürek

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu