Gündem

İş Dünyasının Liderleriyle Balıkesirli Gençler Buluştu

SAVTALKS: Gençlerin Geleceğe Yönelik Kariyer Adımlarını Aydınlatıyor.

İş Dünyasının Liderleriyle Balıkesirli Gençler Buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Kent Konseyi ve Balıkesir Üniversitesi Milli Savunma ve Teknoloji Topluluğu işbirliğiyle düzenlenen “SAVTALKS” programı, iş dünyasının önde gelen isimlerini gençlerle bir araya getirerek, deneyimlerini paylaştı. Programın bu yılki konukları arasında LC WAIKIKI CEO Yardımcısı Aslan Onur NACAK ve Aca İnşaat Kurucusu Ahmet ACAROĞULLARI yer aldı.

İş Dünyasının Liderleriyle Balıkesirli Gençler Buluştu

İş Dünyasının Kapıları Açıldı

“SAVTALKS” programı, gençlere girişimcilik, liderlik, iş dünyasında başarı faktörleri ve sektörel deneyimler konularında değerli bilgiler sunmayı amaçladı.

Katılımcılar, program kapsamında konuşmacılara iş dünyasına dair sorular yönelterek, sektördeki uzmanlardan öğrenim görmelerine olanak tanıdı. Aynı zamanda, katılımcılara ilham verici öyküler, iş dünyasındaki güncel gelişmeler ve gelecekteki iş alanları hakkında bilgi sahibi olma şansı sunuldu.

İş Dünyasının Liderleriyle Balıkesirli Gençler Buluştu

İş Dünyasına Dair Soruları Yanıt Buldu

Bu etkinlik, Balıkesir’deki gençlere kariyer planlamalarını daha bilinçli bir şekilde yapabilmeleri için rehberlik etti. Gençler, konuk konuşmacılar sayesinde iş dünyasında karşılaşılabilecek zorluklara ve başarı faktörlerine dair önemli perspektifler kazandı.

Program, katılımcılara iş dünyasındaki fırsatları daha iyi değerlendirme ve kariyer hedefleri doğrultusunda sağlam adımlar atmalarına yardımcı oldu. SAVTALKS, gençlerin iş dünyasına dair bilinçlenmelerine ve ilgi duydukları sektörler hakkında daha fazla bilgi edinmelerine önemli bir katkı sağladı.

 

Seren Çiftçi

Cumhuriyetin 100’üncü Yılında ‘Türkiye’de Sanat’ Paneli

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu