Gündemİlçe Haberleri

İvrindi Depremzedelere Kapılarını Açtı

İvrindi Depremzedelere Kapılarını Açtı

 

İvrindi Belediyesi depremden etkilenen 12 depremzede aileyi ağırlıyor.

 

Kapppssi1

7 Eylül Aşevinde İhtiyaçları Gideriyorlar

İki büyük depremin ardından bölgede duyulan barınma ihtiyacı da artıyor. Kendi imkânlarıyla gelen depremzedeler ile birlikte her ilde depremzedeler için barınacak yer ayarlanıyor. İvrindi Belediyesi de Kahramanmaraş Merkezli depremden etkilenen depremzedelerin mağdur olmaması için kapılarını açtı. 7 Eylül Aşevi’nde sosyal market oluşturan İvrindi Belediyesi, depremzedelerin ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.

Kapppssi3

12 Aileyi Ağırlıyorlar

Depremzedeleri misafir eden İvrindi Belediyesi, vatandaşlardan ihtiyaçlara yönelik yardım yapmalarını rica etti. Toplamda 12 aileyi ağırlayan İvrindi Belediyesi’nden ise şöyle bir açıklama geldi:

“İlçemizde an itibari ile depremden etkilenmiş 12 aileyi ağırlıyoruz. Siz değerli hemşehrilerimizin yaptığı bağışlar ile afetzedelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için 7 Eylül aşevinde sosyal market oluşturduk. Oluşturmuş olduğumuz sosyal markette bulaşık deterjanı, makina deterjanı gibi hijyen maddelerine ihtiyaç vardır. Yardım yapacak vatandaşlarımız yardımlarını bu ihtiyaçlara yönelik yapmaları önemle duyurulur”

Kapppssi4

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu