GündemEğitimİlçe HaberleriÖzel Haberler

İVRİNDİ’DEN PORTEKİZ’E YOLCULUK

Sevgili gençler bugün ‘Çocukça ve Gençlik’ sayfamızda İvrindi Korucu Şehit Bülent Emen Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri bulunuyor. Avrupa eğitim gezisine gidecek olan öğrenciler, Portekiz’in Braga şehrine gidecekleri için çok mutlu olduklarını söylediler.

İvrindi Korucu Şehit Bülent Emen Çok Programlı Anadolu Lisesinin hazırladığı proje onay aldı. Gençler 16 gün süreyle Portekiz’in Braga şehrine giderek orada eğitimlerini geliştirecekler. 14-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan ziyaretle ilgili düşüncelerini paylaşan gençler, bu ziyareti heyecanla beklediklerini ifade ettiler.

İvrindi Korucu Bülent Emen Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yusuf Çetin: “Okulumuz İvrindi’nin beldesinde 85 öğrencilik bir okul. 2018 Ulusal Ajansın yapmış olduğu çağrı döneminde okulumuz proje hazırladı. Bu projemiz ile beraber 14-27 Nisan tarihleri arasında öğrencilerimiz 16 gün süreyle Portekiz’in Braga şehrinde eğitim gezisine katılacaklar. Biz de gururlu ve heyecanlıyız” şeklinde konuştu.

Dsc0008
Serkan Erkal: Portekiz’e arkadaşlarım ve öğretmenlerim ile birlikte gideceğim. Çok heyecanlı ve mutluyum. Bizim için çok güzel bir deneyim olacak. Biz İvrindi’de bir köy okulundayız ama başarmak için çok çalışıyoruz. Bu da pek çok arkadaşımızın çok gitmek istediği bir geziydi. Ben gerçekleştiği için çok sevinçliyim.

Dsc0005
Cemile Muslu: Öğretmenim ve arkadaşlarımla birlikte Portekiz’e gideceğiz. Orada bir eğitim ziyaretimiz olacak. Ben bu nedenle çok mutluyum. Farklı bir şehir göreceğim için çok heyecanlanıyorum. Öğretmenlerime bu imkanı bize yaşattıkları için, aileme de bana destek oldukları için çok teşekkür ediyorum.

Dsc0006
Fatma Alagöz: Okulumuzda çocuk gelişimi bölümünde okuyoruz. Kendimizi geliştirmemiz için yurtdışı ziyaretleri büyük bir fayda sağlıyor. O nedenle biz de Portekiz’e gideceğiz. Portekiz’e gitmek çok güzel olacak. Şimdiden oldukça heyecanlıyım.

Dsc0010
Burcu Hana: İvrindi Korucu Şehit Bülent Emen Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak Portekiz’e gideceğiz. Bunun şimdiden büyük bir heyecanını yaşıyoruz. Bizim için çok güzel bir deneyim. Kendimizi kariyer alanında geliştireceğiz. Okulumla gurur duyuyorum.

Cd1737Ca A785 485B 83A3 47Ccab2Bc58D
Tunahan Koz: Okulumuzda yaptığımız proje kapsamında Portekiz’e gitmeye hak kazandık. Ben bu nedenle çok mutluyum. Şimdiden oldukça sevinçli ve heyecanlıyım. Portekiz’de bizi nasıl günlerin beklediğini merak ediyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu