Gündemİlçe HaberleriSiyaset

İyi Parti Erdek İlçe Başkanı İstifa Etti

İyi Parti Erdek İlçe Başkanı İstifa Etti

İYİ Partili Demir Erdek Belediye Başkanı Aday Adaylığını Açıkladı

Erdek İlçe Başkanı Arif Demir istifa etti. Erdek Belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Açıklama, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığında gerçekleşti. Açıklama öncesi, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük yerel seçimlerde kendi adaylarımızı çıkararak yolumuza devam edeceğiz dedi. Genel Başkanımız 81 il 922 İlçe’nin tümünde adaylarımızı çıkaracağız dedi ve teşkilatlar olarak bizde bu sözün arkasında duracağız ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Yörük’e İstifa Dilekçesini Sundu
İYİ Parti’nin tavsiye kararı ile birlikte başkanlık yarışına katılmak isteyenlerin istifa etmesi duyurulmuştu. Konuyla ilgili Erdek İlçe Başkanı Arif Demir istifa dilekçesini parti binasında il Başkanı Hasan Fehmi Yörük’e sundu. Kurucu başkanlığı dahil 6 yıldır devam ettirdiği görevini tavsiye kararı doğrultusunda istifa dilekçesi ile sonlandırdığını belirtti. Demir için, Erdek ilçe başkanlığı için aday adaylığı süreci böylelikle başladı.

“Ne Görev Verilirse En İyi Şekilde Çalışacağız”
Demir burada yaptığı konuşmada, İlçe başkanlığı döneminde İYİ Parti’yi hak ettiği seviyeye yükseltmek için canla başla çalıştıklarını söyledi. Genel merkez ve il başkanlığımızın vereceği görevleri en iyi şekilde yerine getirmek için canla başla çalışacağım” dedi.

Iyi Parti Erdek Ilce Baskani Istifa Etti A

Arif Demir “Başkanlıkta Olur, Meclis Üyeliği de”
İYİ Partinin kuruluşuyla ülkenin kaderi değişti diyen Demir, yerel yönetimlerde görev almak için yola çıktık ancak sadece başkan olmak değil meclis üyeliği de bizim için olabilir. Biz verilen her görev için hazırız” ifadelerini kullandı. Erdek’te çevreyolu yolumuz yok. Liman Erdek içinden geçiyor ancak ulaşım tıkanıyor. Turizmi gerektiği kadar yapamıyoruz. Biz belli bir kademeye gelirsek bu sorunları çözeceğiz. Ankara’da meclisin önünden kalkmayarak gerekirse çözüm olana ve hizmet gelene kadar oturacağız” şeklinde konuştu.

“Genel Seçimler Sonrasında da İlçe İlçe Gezdik”
İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, makamları boş yere doldurulmaması, doğru ve daha iyi çalışanlar oralarda olsunlar diyerek bir bakış açısı ortaya koyduklarını söyledi. İlimizde, ilçelerimizde neler yapılabilir ortaya koyup halkımızı bilgilendirmek için daha erken start verdik biz çalışmamıza. Halkımızın isteği ile yola çıkmış cesur yürekleriz. Biz halkımıza çözüm yolu açmak için kurulan bir parti olduk. Burada sizin gibi düşünenler var, İyiler, cesurlar var dedik. Kuruluş ayarlarımıza geri dönüyoruz ifadesi bizim için önemli. Sorunları tespit etmek için uzun süredir ilçe ilçe dolaşıyor ve sahayı dinliyoruz.

“Sahadan Kopmadık Hep Sahadayız”
Bizzat gidilen yerlerde sorunları yerinde gördüklerinin altını çizen İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, muhtarlar, ilçe başkanları veya başkanlar olsun ulaşılarak sorunları ilettiklerini ve çözüm istediklerini ifade etti. Çözüm noktasında muhalefet görevini yerine getirdiklerini belirtti. İlçelerimizdeki ziyaretlerimizde biz ikinci tura geçtik diyen Yörük, tarım, hayvancılık vb konularda ayrı ayrı çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Balıkesir’de iyi kadrolara destek verilirse Belediyeciliğin nasıl yapıldığını gösterebilme olanağı yakalayacağız. Arsa üreten bir belediye yok. Bildiğimiz tarıma uygun yada bataklık arazileri imara açan belediye şuan görüyoruz. Biz, Arz ve talep dengesini önemsiyoruz. Ev almak artık mümkün olmayan bir hale geldi ve Balıkesir özelinde de sorunlar çok aslında. Özgür Çelebioğlu’nun Büyükşehir Belediyesi ile ilgili aday adaylığı açıklamasının da gerçekleştiği bilinen İYİ Parti saflarında aday adaylık süreci sürüyor.

Haber: Muhammed Can Akyürek

 

İlginizi çekebilir:  Balıkesir’in Sevilen Müezzini Kazada Hayatını Kaybetti

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu