Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemSağlık

Kanserde Limon Mucizesi

Laboratuvar testlerine göre limonun faydası 12 adet kanser tipine iyi geliyor. Limonlarınızı dondurun! İşte kanserde limon mucizesi

 

Kanserde Limon Mucizesi

Dondurduğunuz limon kabuğunun kullanımı, insan vücudu açısından faydaları ağızları açık bırakacak seviyede. Kanserden bağışıklık sistemine, bağırsaklardan mideye… İşte kanserde limon mucizesi

Limonu Dondurmak

Taze halde aldığınız limonu isterseniz keserek parçalar halinde, isterseniz de bir bütün olarak dondurucuya atabilirsiniz. Tamamen dondurulan limon; yapısındaki tazeliği ve yararlı vitamin, mineral, besin değerleri gibi kendisini bir sağlık deposuna çeviren elementleri kaybetmeden ilk günkü kadar taze şekilde beklemektedir.

Dondurulan limonu ister suya katarak, ister çorbalarda çözündürerek ister de çaya koyup demleyerek tüketebilirsiniz. Limonun dondurma işlemi sonrasında tüketmek de insan vücudu açısından en az normal tüketimi kadar faydalı. Hatta bu işlemi kullandığınız zaman hiç bilmediğiniz faydalarından da yararlanmak mümkündür.

Dünyanın en büyük ilaç firmalarının beyanına göre,

1970 li yıllarda bu yana yapılan laboratuvar testlerine göre 12 adet kanser tipine limonun faydası kanıtlanmıştır. İçlerinde kalın bağırsak, prostat, akciğer, pankreas ve meme gibi çok önemli kanser türleri bulunan bu deney sonucunda limonun kanser hücrelerini önleyici ve yok edici etkisi olduğu sonucuna ulaşılmıştır.

Kanserde Limon Mucizesi
Dondurulan limonun faydaları

Kanser tedavisinde kullanılmaktadır. Kemoterapide kullanılan herhangi bir ilaçtan 10.000 kat etkili olduğu gözlemlenmiştir.

Kist, ur, yumru ve tümörleri küçülterek yok etme özelliğine sahiptir. Düzenli kullanımı sonrasında etkileri fark edilebilir olacaktır.

Ayrıca mantara karşı etkili bir ilaçtır. Aynı şekilde enfeksiyon giderici özellik taşımaktadır.

Bağırsak kurtları ve iç parazitlerden kurtulmak için ideal bir yoldur. Yapısındaki bileşenler sayesinde kurt ve parazitleri öldürerek temizler ve sonrasında tekrar oluşum riskini ortadan kaldırmaktadır.

Limonun sadece suyunda bulunandan neredeyse 10 kat fazla vitamin içermektedir. Günlük vitamin ihtiyacınızı karşılamak için mükemmel bir kaynaktır.

Stres ve sinir bozukluğuna iyi gelir. Dondurulmuş limon doğal bir antidepresandır.

Toksin attırıcı etkisi bulunmaktadır.

Cildi gençleştirir, cildi yaşlanmasını engeller. Ayrıca cilde parlaklık ve daha yumuşak bir doku katmasıyla da bilinmektedir.

Kanserde Limon Mucizesi
Kullanım Alanları

Gün içerisinde karnınızın yavaş yavaş acıkmaya başladığını hissettiğiniz anlarda bir kase yoğurt alarak içerisine dondurduğunuz limonlardan bir miktar rendeleyebilirsiniz. Ayrıca bu şekilde hem farklı bir tat elde eder hem de sağlıklı bir öğün kazanmış olursunuz.

Yeşil çay tüketirken çoğu zaman tadının acılığından şikayet edilmektedir. Eğer öğle yemeğinden sonra tüketeceğiniz yeşil çayın hem etkisini arttırmak hem tadını yumuşatmak isterseniz içerisine dondurulan limondan bir tutam kadar rendeleyerek deneyebilirsiniz.

Makarna sosları içerisine rendeleyebilirsiniz. Ayrıca limon, hazırlayacağınız sosa daha eksantrik bir lezzet elde etmenize yardımcı olacaktır.

Aynı şekilde hazırlayacağınız salataların içerisine de limon suyuna bir alternatif olarak rendeleyerek dondurulan limonun yararlarından ve tadından faydalanabilirsiniz.

Tıpkı yeşil salata ya da mevsim salatasına olduğu meyve salatası hazırlarken de dondurulmuş limon kullanabilirsiniz.

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Limonu Dondurunca Ne Olur? - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu