GündemÖzel Haberler

KARAOĞLAN MAHALLESİ KİME OY VERECEK?

MUHTAR TEMEL HALKIN SESİ OLDU

Karaoğlan Mahalle Muhtarı Ali Haydar Temel, Karesi’yi yönetmeye talip olan Karesi Belediye Başkan Adayları’na çağrıda bulundu. Mahallesi’nin ihtiyaçlarını dile getiren Muhtar Ali Haydar Temel’den, MERHABA’ya özel açıklamalar…

TEMEL’DEN ÇÖZÜM İSTEĞİ

Karaoğlan Mahallesi’nde 15 yıldır muhtarlık yapan Ali Haydar Temel, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap vererek, onların sesi oluyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Karesi Belediyesi’ni yönetmeye talip olan Karesi Belediye Başkan Adaylarına çağrıda bulunan Karaoğlan Mahalle Muhtarı Ali Haydar Temel, “Siz yapmazsanız ben muhtar olarak yapacağım” diyerek mahalle sakinlerinin istek ve ihtiyaçlarını dile getirdi.

ÜRETENE DE TÜKETENE DE DESTEK

Mahallesi’ndeki Pazar yerinin daha kullanışlı hale getirilmesi gerektiğini söyleyen Karaoğlan Mahalle Muhtarı Ali Haydar Temel, “Karesi Belediye Başkan Adaylarına çağrım var. Öncelikle yağmur sularına çok acil olarak çözüm bulunmasını istiyoruz. Mahalle sakinlerimiz, fazla yağışlar nedeniyle alt yapıda yaşanan sorunlardan dolayı dertliler. O yüzden bu sorunun çözülmesini istiyorum. Ayrıca Mahallemizdeki Pazar yerinin, kapalı köy pazarı şeklinde düzenlenmesini istiyoruz. Böylelikle köydeki üreticimiz ürünlerini rahatlıkla satacak. Ayrıca vatandaşlarımız da huzurla alışverişlerini yapacaklar” dedi.

MUHTAR OY ALMANIN SIRRINI AÇIKLADI

Söylediği çalışmaların adayların gündeminde olması halinde bu sorunların çözümünün seçim kazandıracağını söyleyen Karaoğlan Mahallesi Muhtarı Ali Haydar Temel, “Mahallemizin cadde ve sokaklarında yanlış park yüzünden otopark haline getiriliyor. Bu da trafik sorunu oluşturuluyor. Bu konu acilen çözülmeli. Cadde ve sokakların yeniden düzenlenerek, kaldırımların yapılması taahhüdünde bulunan Başkan Adayı mahallemizin tüm oylarını alabilecek” ifadelerini kullandı.

“SİZ YAPMAZSANIZ BEN YAPACAĞIM”

Karaoğlan Mahallesi Muhtarı Ali Haydar Temel, “Karaoğlan Camisinin içi çevre düzenlemesi ve lavabo bölümlerinin düzenlenmesi için ilgili yerlere müracaatta bulundum. Bu çalışmaların yaptırılmaması durumunda muhtarlık olarak yaptıracağım taahhüdünde bulunuyorum” şeklinde konuştu. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu