Gündem

KARARNAMEDEN BALIKESİR’E ÇIKANLAR

Atama kararları resmi gazetede yayımlandı. Balıkesir’de 5 ilçenin kaymakamı değişti. Vali Yardımcılığına 2 yeni isim geldi.  Vali Yardımcıları Rize ve Trabzon Vali yardımcılığı görevlerinden Balıkesir Valiliğine gelen isimler.

 

İçişleri Bakanlığının 2017/345 sayılı kararı ile Balıkesir de ki Vali yardımcısı ve kaymakamlık yapan isimlerde değişim yaşandı.

VALİ YARDIMCILARI

Balıkesir Vali yardımcılığı görevinde bulunan Ahmet Yılmaz görevini  Aydın’da sürdürecek. Balıkesir’in yeni Vali yardımcıları ise eski görev yerleri olan Trabzon ve Rize’den. Trabzon Vali Yardımcılığı görevinden Balıkesir’e gelen isim Şükrü Kara. Öte yandan Rize’de İl Hukuk İşleri Müdürü olan Emre Çınar’da Balıkesir’de Vali yardımcılığı görevini yürütecek olan bir diğer isim. Balıkesir Valiliği Kaymakam Adayı İhsan Maskar Akören Kaymakamı oldu.

BALIKESİR’DE 5 İLÇENİN KAYMAKAMI DEĞİŞTİ.

Ayvalık, Havran, Susurluk, Erdek ve Savaştepe ilçe kaymakamları değişti. Ayvalık ilçesinin yeni kaymakamı eski görev yeri Biga kaymakamlığı olan Gökhan Görgülüaslan. Havran Kaymakamı ise Arhavi’deki kaymakamlık görevinden Balıkesir’e gelecek Şeref Aydın. Susurluk kaymakamı İstanbul da Vali Yardımcılığı görevindeyken Kaymakamlığa getirilen Osman Ateş. Savaştepe’ye ise Çorum Vali Yardımcısı Fikret Zaman geliyor.

ESKİ KAYMAKAMLARIN YENİ GÖREV YERLERİ

Ayvalık kaymakamı Kemal Nazlı, Atakum Kaymakamı oldu. Havran Kaymakamı Ahmet Türköz ise Dernekler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne getirildi. Susurluk Kaymakamı Yalçın Sezgin Bucak Kaymakamı olurken, Savaştepe Kaymakamı Mettin Yılmaz Havza Kaymakamı.  Erdek Kaymakamı Hasan Erkal daha önce Kastamonu da Vali yardımcılığı görevinde bulunmuş bir isim. Şimdi ise Nevşehir’de Vali Yardımcısı oldu.

22 İL EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

İçişleri Bakanlığı’nın Resmi Gazetesi’nde; Jandarma Genel Komutanlığı, Mülki İdare Amirleri ve Emniyet Müdürleri Atama kararları yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan “Emniyet Müdürleri Kararnamesi” ile 3 Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ile 22 İl Emniyet Müdürü’nün yerleri değişti. Semra Aman Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu