Gündem

Karesi Eğitimcileri Eğitim Yılı Dönem Arasını Değerlendirdi

Karesi Eğitimcileri Eğitim Yılı Dönem Arasını Değerlendirdi

Karesi Eğitimcileri Eğitim Yılı Dönem Arasını Değerlendirdi. Karesi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından kurum müdürleri katılımı ile dönem arası değerlendirme toplantısı yapıldı.

DÖNEM ARASI DEĞERLENDİRME YAPILDI

Karesi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı kurum müdürleri ile dönem arası değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü tarafından öncelikle okul müdürlerinin devam eden eğitim öğretim yılı ile ilgili sorun, istek ve önerilerini dinlendi. Şube Müdürleri tarafından birimlerle ilgili sunumlar yapıldı.

OKULUM TEMİZ BELGELERİ VERİLDİ

İlçe Millî Eğitim Müdürü Sami Günnü; eğitim öğretim yılının sorunsuz ve başarılı bir şekilde geçmesi için okul müdürlerinin özverili bir şekilde çalıştıklarını belirterek teşekkürlerini iletti. Aynı zamanda ”Okulum Temiz” belgesi alan kurumlara belgeleri takdim edildi.Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü başkanlığında yapılan toplantıya şube müdürleri Tuncay Okay, Süleyman Zekai Aslan, Hidayet Korol, Murat Şahin ve okul müdürleri katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu