Gündemİlçe Haberleri

Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg Hakkında Vali Şıldak’tan Açıklama

Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg Hakkında Vali Şıldak’tan Açıklama. Ekonomist Korhan Berzeg  19 gün önce Balıkesir’de kayboldu. Berzeg’in kaybolmasıyla ilgili Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, kısa bir açıklama yaptı. Vali Şıldak, şu ana dek 136 kilometrekarelik bir alanın tarandığını ifade etti.

 

Kayip Ekonomist Korhan Berzeg Hakkinda Vali Sildaktan Aciklama 1

 

“Bugün 19. gün”

Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg Hakkında Vali Şıldak’tan Açıklama. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, “Gönen ilçemizin Armutlu kırsal mahallesinde 17 Haziran’dan itibaren kayıp olan Korhan Berzeg isimli vatandaşımız ile ilgili çalışmaları son aşamaya kadar olan bugün detaylı bir toplantı ile değerlendirdik. Bununla birlikte çalışmalarımıza destek veren tüm ekiplerle çalışmaları masaya yatırdık. Bugün 19. gün. Çalışmalar günde 50-70 personelimiz ile devam etmektedir.” dedi.

 

“Çalışmalar dört dörtlük olarak sürdürüldü”

Sözlerine, “Jandarma Genel Komutanlığımızdan JÖAK ve JAK timleri de destek veriyor. Çalışmalar bütün ihtimalleri göz önüne alınarak 136 kilometrekarelik alan taranmış durumda. Bu alan bir kaç kez gözden geçti. Çalışmaları valilik olarak koordine ediyoruz, çalışmanın adli boyutunu da Gönen Savcılığı yürütüyor. Çalışmalar dört dörtlük olarak sürdürülmüş. İnanıyoruz ki, en kısa ve sağ salim olarak olarak vatandaşımıza ulaşacağız. Şu ana kadar herhangi bir iz veya emareye rastlanmadı. Elimizde pek çok ipucu olduğunu da ifade edelim. Ayrıca çalışmalar devam ediyor. Bugün itibarı ile 2 mahallemizde toplam 67 personelimiz çalışma yürütüyor. Ayrıca ekiplerimize başarılar diliyorum” şeklinde devam etti.

Gönen Hakkında

Balıkesir’in bir ilçesidir. Gönen, Marmara Bölgesi’nin Güney Marmara Bölgesi içinde Balıkesir iline bağlı bir ilçedir. Kaplıcaları ile ünlüdür. Şehrin doğusu Manyas ilçesi, kuzeydoğusu Bandırma ilçesi, batısı Biga ve Yenice ilçeleri, kuzeyi Marmara Denizi ve Erdek Körfezi, güneyi Balya ilçesi ile çevrilidir.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: LGS’nin Gurur Tablosunda Balıkesirli Öğrenciler Rol Aldı « Balıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu