Özel HaberlerGündemİlçe Haberleri

Kepsut’ta Seçim Heyecanı

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Seçim Sürecinde Vatandaşlarla Buluşmalarına Devam Ediyor

Kepsut’ta Seçim Heyecanı

Kepsutta Secim Heyecani 1
Kepsut’Ta Seçim Heyecanı

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, ilçede düzenli olarak gerçekleştirdiği vatandaş buluşmalarına seçim sürecinde de devam ediyor. Köylülerin büyük sevgi ve destek gösterdiği Başkan Cankul, “Cankul bizim oğlumuz” diyerek kendisine olan desteğin sürdüğünü belirtiyor.

“Ailecek severiz”

Kepsut köylerinde, özellikle ihtiyar heyetleri Başkan Cankul’a ayrı bir önem veriyor. 72 yaşındaki Musa Çamola, “Ailecek severiz. Bizim oğlumuz, oyumuzda canımızda onun” diyerek destek mesajları gönderiyor.

Mahalle Çalışmaları Yakından Takip Ediliyor

Belediye Başkanı İsmail Cankul, İsaalan ve Keçidere mahallelerindeki çalışmaları bizzat inceleyerek vatandaşların istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Ayrıca, Mehmetler, Durak, Mestanlar ve Örenharman mahallelerini ziyaret ederek Belediye’nin yürüttüğü çalışmaları özel olarak inceledi.

Seçim Önemi Anlattı

Başkan Cankul, AK Parti eski Milletvekili ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Kasım Bostan ile birlikte Araplar, Danahisar, Beyköy ve Akçaköy mahallelerine ziyaretler gerçekleştirerek 31 Mart seçimlerinin önemini anlattı.

Haber Merkezi

Kepsut’ta Tarımın Geleceği İçin Yeni Proje

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu