GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıYaşam

Kırmızı Odada Bir İlk

Kırmızı odada bir ilk. Kısmetse Olur’un dün yayınlanan bölümünde Şeyda eve döndü. Yapım Şeyda’ ya 2 kırmızı oda hakkı verdi.

 

Kırmızı odada bir ilk. Geçen hafta geri dönüş haftasıydı. Erkekler evinde yapılan oylamada eve geri dönmesi için Şeyda Tunç’un adı çıkmıştı. Şeyda Tunç dün yayınlanan bölümde eve geri döndü. Elenmeden önce hem kızlar evinde hem erkekler evinde sorunlar yaşayan Şeyda’ya yapım ekibi 2 kırmızı oda hakkı tanıdı.

 

Herhangi Biri Gelebilir

Şeyda ilk kırmızı odasında ” Ben kimseyi çağırmak istemiyorum. Eğer bunu gören erkekler evi varsa , beni tanımak istiyorsa 5 dakikaları var. Herhangi biri gelebilir.” dedi. Bu çağrıya yeni yarışmacı Burak Doğan karşılık verdi. Kırmızı odada birbirlerini tanımaya yönelik keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

 

Kismet 1

 

Gelenler Yerini Tutmadı

Daha sonra yapım şirketi Şeyda’ya ikinci bir kırmızı oda şansı verdi. Şeyda bu sefer Bilek’i davet etti. Daha önce Bilek’te Şeyda’yı tanımak isteyen adaylardan biriydi. Bilek’in ” Senden sonra gelenler yerini tutmadı.” cümlesi tüm izleyenlerin dikkatini çekti. Şu an tamamen dost gibi gözüken ikili bakalım ilerleyen bölümlerde neler yaşayacak.

 

Kismet 2

 

Haber: Elif Şahin

 

Daha fazla haber için tıklayın..

Daha fazla Kısmetse Olur haberi için tıklayın…

 

Kısmetse Olur Programı nedir?

Kısmetse Olur ilk bölümü 5 Ekim 2015 tarihinde yayımlanan evlilik programıdır. Program 29 Nisan 2017 tarihinde evlilik programlarının yasaklanmasıyla yayından kaldırılıp Kanal D’nin internet sitesinde devam etmiştir ama tüm çabalara rağmen Kısmetse Olur 20 Mayıs 2017’de resmen yayından kaldırılmıştır. 2023 yılında Kısmetse Olur :Aşkın Gücü programı olarak youtube kanalında tekrar yayına başladı. Bununla birlikte  kitlesi olan ve her gün yayınlanan program yüksek izleyici kitlesine sahip. Evlenmek üzere; 7 genç kız ve 7 genç erkeğin katılımıyla gerçekleşen program, stüdyoya kurulan iki ayrı salon ve bir bahçe dekorunda geçer.

Gelin ve damat adayları, günlerinin 12 saatini stüdyoda geçirirken, diğer 12 saatlerinde özgürdürler ve kendi hayatlarını dilediklerince yaşarlar. Hatta zaman zaman, günlük hayatlarında da görüntülenirler. Ancak, stüdyo dışındaki hayatlarında tek bir kural vardır; gelin ve damat adayları asla bir araya gelemezler.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu