Özel HaberlerSpor

Kısa zamanda büyük başarı

Yakup Mihri Akdeniz Anadolu İmam Hatip Lisesi henüz 2. Yılını bile doldurmadan büyük başarılara imza attı.

7’den 70’e bütün insanlar için önemli olan spora gereken önemi veriyor muyuz ? Birçoğumuzun cevabı maalesef ki hayır. Bana göre spora başlamadaki en büyük etken okuldur. Bu da demek oluyor ki öğretmenlerimizin etkisi çok büyük. Yakup Mihri Akdeniz Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görev yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Yiğit Kaya bu konuda oldukça duyarlı davranarak öğrencilere sporu sevdirmiş.

2015-2016 eğitim öğretim yılında faaliyete başlayan Yakup Mihri Akdeniz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Beden Eğitimi Öğretmeni Yiğit Kaya’nın teşvik etmesiyle başladıkları çeşitli spor dallarından büyük başarılar elde ettiler.

 

1,5 yılda 5 kupa

Öğrenciler Yiğit hocalarının göreve başlamasıyla sevdikleri spor dallarında oldukça başarılılar. Öyle ki 1,5 yılda 5 kupa kazandılar. Balıkesir genelinde ve Türkiye genelinde Okullarını temsil eden öğrenciler bu kadar kısa sürede büyük başarılar kazandıkları için çok mutlu.

Okullarını çeşitli spor müsabakalarında başarıyla temsil eden öğrencilerden bazıları Merhaba’ya konuştu;

Kamile Elif Zeybek: 3 yıldır judo yapıyorum. Bu sene Balıkesir’de birinci Olup okulumu Bilecik’te temsil ettim. Okulumuz spor konusunda çok aktif çeşitli dallarla uğraşan bir sürü arkadaşım var.

Rümeysa Deniz: Judo sporuyla ilgileniyorum. Okullar arasında ikinciliğim var. Sporla uğraşmayı çok seviyorum.

Berat Kabak: Güreş sporuyla uğraşıyorum. 78 kiloda Balıkesir birincisiyim. Spor benim için çok önemli. İyi ki başlamışım.

Atakan Hasoğlu: Bende güreş sporu yapıyorum. 38 Kiloda il birincisiyim.

Ebru Kaplan: Ben atletizm sporuyla uğraşıyorum. Okullar arası 800 metrede kızlar birincisiyim. Koşmayı çok seviyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu