Gündemİlçe Haberleri
Trend

Kışın Balıkesir’de, Görmeniz Gereken 5 Yer!

Balıkesir ve ilçelerinde kışın kar ve yağmur yağılarını en iyi izleyebileceğiniz 5 yeri derledik

Kışın Balıkesir’de Görmeniz Gereken 5 Yer!. Balıkesir’in 20 ilçesi de kar yağdığında güzel oluyor ancak nerelerde izlenebilir…Detaylar haberimizde!

 

Kışın Balıkesir’de, Görmeniz Gereken 5 Yer!

Cam

1- Cam Terası Kazdağları

Beyaz kar örtüsünü ağaçlar ve dağları izleyebileceğiniz en güzel yerlerden bir tanesi. Kazdağı Cam Seyir Terası, Balıkesir’in doğal güzelliklerine doymak isteyen herkesin görmesi gereken bir yer.

 

Kışın Balıkesir’de, Görmeniz Gereken 5 Yer!
Kışın Balıkesir’de, Görmeniz Gereken 5 Yer!

2- Çamlık- Balıkesir Merkez

Balıkesir’in çamlık tepesinde, Ahmet Kot Kütüphanesinin yakınlarından şehri kışın izleyebilir doğanın ve soğuk rüzgarın tadını çıkarabilirsiniz.

 

Savastepe

3- Savaştepe Peri Bacaları

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde kışın mutlaka ziyaret etmeniz gereken yerlerden bir tanesi de Savaştepe Peri Bacaları. Kışın turistik bir mekan havası veren bu yer tarihi ile içinizi ısıtacak.

 

Z 1

4-Sındırgı Zindan Kayaları/ Çaygören Barajı

Zindan Kayalı Sındırgı ilçesinde meşhur bir yerdir, havalar soğuduğunda gezip görmesi ayrı bir güzel. Fotoğraf çekmek ve güzel kareler yakalamak isterseniz burası da bir nokta aklınızda bulunsun. Ha bir de Çaygören Barajı var Çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapan Çaygören Barajında olta balıkçılığı yapabilir, baraj manzaralı tepede sevdiklerinizle seyrin tadını çıkarabilir, günlük taze tatlı su balığı yiyebilirsiniz. (Kışın çok soğuk oluyor) Yanınıza mont almayı unutmayın!

 

3 27

5- Dursunbey Alaçam Dağları

Dursunbey’de birçok mesire yeri ve piknik alanı var. Piknik alanı için kışın pek uygun değil ama kışın temiz havası ve yeşil alanı daha güzel. Av sezonu da açıldığı için bu alan kışın tercih edilen noktalar arasında.

 

Haber: Muhammed Can Akyürek

Twittter’da varsan bizi de takip et

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu