GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıTürkiye GündemiYaşam

Kızılcık Şerbeti’n de Son Durum Ne

Kızılcık Şerbeti’n de son durum ne ? Kızılcık Şerbeti iki haftalık yayın arasından sonra bu akşam izleyenlerle buluşuyor. Show TV’de aynı saatinde izleyenlerin karşısında olacak.

 

Kızılcık Şerbeti’n de son durum ne ? RTÜK’ün kadına şiddet sahnelerinden dolayı 1.5 milyon TL ve 5 hafta yayını durdurma kararı almıştı. ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisi, iki haftalık zorunlu aranın ardından bugün izleyicileriyle yeniden buluşuyor.

Sosyal Medyada İzleyenler İsyan Etti

Kızıl Şerbeti ‘ne verilen cezadan dolayı sosyal medyadan tepki yağmıştı. İzleyenler verilen cezayı haksız bulmuş ve tepkisini gösteren paylaşımlar yapmıştı. Kızılcık Şerbeti’ nin  yapımcılığını Gold Film , Faruk Turgut üstleniyor. Başrollerinde:

  • Barış Kılıç
  • Evrim Alasya
  • Settar Tanrıöğen
  • Sıla Türkoğlu
  • Sibel Taşçıoğlu
  • Doğukan Güngör
  • Müjde Uzman  yer alıyor.

Dizi hayranlarının tepkileriyle bu akşam Kızılcık Şerbeti aynı gününde ve saatinde tekrar yayın hayatına dönüyor.

Gf 1

 

Kızılcık Şerbeti Son Bölüm

Son bölümünde Nursema evine döndü. Eve dönme şartı olarak Abdullah’ın annesine her şeyi anlatmasını istedi. Abdullah, Pembe ve Nursema’nın yüzleşmesi nefes kesti.

Nursema, babasının Alev’e olan hislerini annesine anlatmasını istedi. Ama vicdanı buna izin vermedi. Bundan dolayı babasının annesine yapacağı itirafa engelledi. Doğa staj yaptığı klinikte hastalarına Fatih’in karar verdiğini öğrendi. Doğa yeni bir klinik buldu. Yaşadığı hayal kırıklığını Fatih’e iletti. Diğer yandan  Sönmez ve Mustafa’nın ortak olduğu lokantanın açılış gününde aileler bir araya geldi. Sönmez’in lokantada Antakya ve Malatya’ya ait yöresel yemeklerin yapıldığını belirtti. Ülkemizde yaşanan deprem felaketine değinmesi bütün izleyenlerin hoşuna gitti.

Fdf 2

Abdullah; Nursema’ya yardım eli uzatan Doğa ve Alev’e hediye alarak teşekkür etmek istedi. Abdullah daha önce yaptığı aşk itirafını kast ederek bir daha bu konuyu açmayacağının sözünü Alev’e verdi. Alev’in, konuşmasının ardından mekandan ayrılan Abdullah’a yetişmek için arkasından koşması büyük merak uyandırdı.

Çimen’in bilgisayarında gördüğü uygunsuz görüntülerin yer aldığı flashdiskin Metehan’a ait olduğunu öğrenen Kıvılcım harekete geçti. Konuyu okul kuruluna taşıyan Kıvılcım, Metehan’ı korumak istese de başarılı olamadı. Ömer’in tepkisiyle de karşılaşan Kıvılcım’a büyük sürpriz bölümün final sahnesinde ekrana geldi. Kuruldan bir öğretmenin yaptığı şikayetle polisler Metehan’ı göz altına almak için okula geldi. Metehan’ı kurtarmak isteyen Ömer’in görüntülerin kendisine ait olduğunu söyleyerek suçu üstlenmesi bölümün final sahnesine damga vurdu.

 

Fff 4

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu