Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEkonomiGündemYaşam

Kripto Paralarda Sec Rüzgarı

Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz, hazırlanan günlük bültende kripto para piyasasını etkileyen gelişmeleri değerlendiriyor. Kripto Paralarda SEC Rüzgarı

 

Kripto Paralarda Sec Rüzgarı

Kripto paralarda sert SEC rüzgârı

Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz, hazırlanan günlük bültende kripto para piyasasını etkileyen gelişmeleri değerlendiriyor. Bültende ayrıca Bitcoin ve XRP’nin teknik analizi de yer alıyor. İşte kripto para piyasasında son 24 saatinde yaşanan gelişmeler:

Yaklaşık üç ay önce CTFC’nin (ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu) Binance borsası ve CEO’su CZ’yi yönetmelikleri ihlal ettiği gerekçesiyle dava etmesiyle başlayan süreç dün SEC’in (Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun) davasıyla devam etti.

Regülasyon yetersizliği nedeniyle yaşanan dava süreçlerinde, kripto para piyasasının değeri dün SEC’in açtığı davayla birlikte %5 civarında eridi. Bitcoin 25.388$’a kadar gerilerken, Ethereum 1.778$ seviyelerini test etti. Bu sabah saatlerinde ise ufak toparlanmalarla Bitcoin 25.800$, Ethereum 1.815$ seviyelerinden alıcı buluyor.

Kripto Paralarda Sec Rüzgarı
Bitcoin Teknik Analiz

Yeni güne bir miktar toparlanma çabasıyla başlayan Bitcoin için 25.242$ seviyesi destek konumunda bulunmaktadır. Ayrıca düşen kanalın orta bandına denk gelen 26.200$ ve ardından 26.700$ seviyeleri direnç noktası konumunda bulunmaktadır.

Hem psikolojik hem de teknik olarak fibonacci 0,866’ya denk gelen 0. 5$ desteğine tutunan Ripple’nin bu seviyenin üzerine tutunması fiyat hareketinin devamı için olumlu. 0,5’in üzerinde kalıcılık sağlamayı başarması halinde Ripple, 2 ayın zirvesi olan 0,58$ı hedefleyebilir. Aksi senaryoda ise 0,45$ destek noktası konumunda bulunmaktadır.

Kripto Paralarda Sec Rüzgarı

 

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu