GündemEkonomi

KULA“PANİĞE GEREK YOK”

Balıkesir Ticaret Borsası ekonomik savaşla topyekün mücalede vurgusu yaptı.

Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula ekonomik kur dalgalanmalarındaki seyirde, “Türkiye Cumhuriyetini Yıkmaya Kimsenin Gücü Yetmez”değerlendirmede bulundu.”Topyekün mücadele”dedi.
BTB Başkanı Kula, “ülkemizin siyasi ve ekonomik anlamda uluslararası saldırıya maruz kaldığı malumunuz. Ancak Türk Ekonomisi ve Bankacılık Sistemi sağlam temellere oturmakta olup her türlü krize göğüs gerecek güce sahip. Hükümetimizin ve Merkez Bankamızın aldığı sıra tedbirler ile ekonomide taşlar yerli yerine oturacak ve istikrar en kısa sürede sağlanacak. Mevcut durum itibariyle paniğe sebep olacak herhangi bir durum olmadığı gibi panik havası yaratıp ülkemizin içinde bulunduğu durumdan pay çıkarmak isteyenler amaçlarına ulaşamayacaktır.” dedi.

ŞİMDİ DESTEK VAKTİ

Kula, “Herkesin sükûnet içinde, devletimize güvenerek destek olmasının vaktidir. Bu ekonomik savaştan, millet olarak bir ve beraber olduğumuz müddetçe galip geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, vatandaşının bekasını sağlayacak güce sahiptir. Biz Balıkesir Ticaret Borsası olarak milletimize ve devletimize her türlü desteği sağlamaya hazırız. Devletimizin bize vereceği görev ve sorumlulukla, ülkemiz için çalışmaya, üretmeye devam ederek, milletimizin ve ülkemizin hizmetinde olacağız. Ülkemizin, haklı duruşu sonucu başlatılan bu topyekün savaşta, her zaman yanında olduğumuzu kamuoyuna duyurur saygılarımızı sunarız.”ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu